Menadžerski fer-plej: Mojes brani Van Gala!

Bivši menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes brani, možda uskoro bivšeg, Luja van Gala.

Fudbal 22.02.2016 | 16:40
Menadžerski fer-plej: Mojes brani Van Gala!

Napadaju ga Rio Ferdinand, Pol Skols i ostali bivši fudbaleri, ali Dejvid Mojes ga brani.

Reklo bi se da "otkazni rok" Luja van Gala u Mančester junajtedu traje više od godinu dana, a nakon poraza u Ligi Evrope od Mitjilanda - nikada mu nije bio bliže. Već je izvesno da će od naredne sezone na klupi na "Old Trafordu" sedeti neko drugi, ali mnogi su nestrpljivi.

Ne i Dejvid Mojes, koji savetuje Mančester junajtedu da bude strpljiv.

Škot je sa klub "odleteo" posle loših rezultata u Premijer ligi, a bez obzira što i lošiji učinak od njega ima Holanđanin, on već dugo odoleva.

"Mislim da Mančester junajted ne bi trebalo da postane klub koji stalno smenjuje i otpušta menadžere", počeo je priču za BBC Dejvid Mojes.

"Razočaran sam jer sam izgubio posao posle 10 meseci, ali ko zna gde bi Junajted bio da je svaki put otpuštao menadžera kada je izgledalo da bi mogao da otpusti. Zato mislim da Van Gal mora da ostane", poručio je on.

Pored njega u studiju britanskog javnog servisa bio je i Alan Širer, koji je pak bio nemilosrdan prema Van Galu i kazao da su utakmice protiv Sanderlenda i Mitjilanda bile užasne, te se nije mogao složiti sa Mojesom koji ga je branio.

Komentari / 0

Ostavite komentar