Roj Kin bi ''išutirao'' Edena Azara?!

„Talentovan je fudbaler, ali se ponaša kao razmaženo derište i priča potpune gluposti“, kaže legendarni Irac.

Fudbal 22.02.2016 | 16:00
Roj Kin bi ''išutirao'' Edena Azara?!

Legenda Mančester Junajteda Roj Kin kritikovao je zvezdu Čelsija Edena Azara, rečima da bi ga „išutirao na treningu“ da mu je saigrač. Ovakva reakcija Irca usledila je zbog izjave Belgijanca da želi da napusti Stamford Bridž.

Azar je u intervjuu Parizijenu početkom nedelje istakao da bio bilo teško odbiti poziv PSŽ-a, jer želi da osvoji Ligu šampiona.
„Ne mogu da razumem ovakve fudbalere. Prošle godine je produžio ugovor za još pet sezona, kada je pokazao koliko je dobar igrač. A sada, pred veliku utakmicu, priča gluposti. Da sam mu suigrač, išutirao bih na treningu. Neki od starijih igrača će morati da mu održe predavanje. Talentovan je fudbaler, ali se ponaša kao razmaženo derište i priča potpune gluposti“, rekao je Kin.

Irac kaže da bez obzira na to šta mu prolazi kroz glavu, igrač mora da bude koncentrisan na fudbal.
„Nije problem da poneki igrač povremeno promeni rapoloženje, ili da dobije ideju da promeni tim tokom sezone, ali kada ste na terenu morate da pokažete neki ponos. Igrate za svoj tim i saigrače, za navijače, za porodicu. Morate da izađete na teren i odigrate najbolje što možete, a posle utakmice budite u kakvom god hoćete raspoloženju“, zaključio je Roj Kin.

Komentari / 0

Ostavite komentar