Da li će Melanija biti prva dama SAD?

Ako Melanija Tramp nasledi Mišel Obamu kao prva dama SAD svoj put do Bele kuće će moći da zahvali slučajnom susretu 1987. u glavnom gradu njene rodne Slovenije.

Svijet 14.02.2016 | 15:13
Da li će Melanija biti prva dama SAD?

"Odlazio sam sa modne revije u Ljubljani i video je ispred zgrade. Verovatno je čekala drugaricu", ispričao je za Rojters slovenački fotograf Stane Jerko.

"Zapazio sam je jer je bila visoka i mršava. Prišao sam joj i predložio probno fotografisanje", naveo je on.

Rezultat su bile crno-bele fotografije 17-godišnje Melanije Knavs, koje su pokrenule njenu manekensku karijeru koja će je odvesti do Milana i Njujorka, gde će na jednoj zabavi 1998. sresti Donalda Trampa, piše "Jutarnji list".

Iako njena priča ipak nije bila bukvalno put od trnja do zvezda, život koji ima kao supruga američkog multimilijardera daleko je od njenih skromnih korena u Sloveniji.

Stanovnici gradića Sevnice u jugoistočnoj Sloveniji, gde je Melanija odrasla, kažu da je njen otac prodavao autodelove, a majka radila kao krojačica u tvornici dečje odeće.

Iz Trampove kampanje nude malo drugačiji pogled na Melanijino detinjstvo i tvrde da je počela da se bavi manekenstvom već u petoj godini, da joj je otac bio menadžer u automobilskoj kompaniji, a majka modna dizajnerka.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

xxx

14.02.2016 14:54

Vidi se da je brak iz ljubavi ,nasa Slovenka blista od srece.Golupcici.

ODGOVORITE
Name

ZOO - pakt

14.02.2016 20:00

Orangutan i zver; ja tebi, ti meni.

ODGOVORITE
Name

r-hud

15.02.2016 16:22

Gosp.Trampu želim sreću a i ovoj ljepotici iz SEVNICE Lično poznajem njene roditelje i sve u SEVNICI-SRETNO TRAMP.,SRETNO SEVNICA,Zlobnici neka pate,dali želite Fašističku Hilari??? Sr.hr.