Srbija odustala od nastupa na Evroviziji?

Prethodnih nedelja uveliko se spekulisalo o ovogodišnjem predstavniku Srbije na Evroviziji. Iako je krajem 2015. godine u domaćim medijima najviše isticana kao potencijalni kandidat za učešće, Jelena Karleuša je demantovala da će braniti boje srpske zastave na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

Srbija 12.02.2016 | 19:30
Srbija odustala od nastupa na Evroviziji?

Malo potom, grupa "Frajle" je vodila pregovore sa organizatorima, ali se sada, nekoliko nedelja nakon plasiranja te informacije u medije, ne spominje Evrovizija kao aktuelni projekat.

Iz Javnog servisa su neočekivano tihi u ovom periodu pred odabir pesme i kandidata, pogotovo uzimajući u obzir da je čak 16 država već objavilo svoje pesme i izvođače.

Kako izvor blizak organizatorima navodi, još uvek se ne zna da li će Srbija poslati ikoga na takmičenje.

- S obzirom da je poslednjih godina aktuelno da države usled različitih razloga odustaju od učešća na Evroviziji, a sama Srbija nije imala predstavnika pre dve godine, nije isključeno da nećemo ni ove. Novac je, kako to često biva, i ovde prepreka, a da li će neko biti poslat na smotru najbolje pesme Evrope, znaće se u narednih sedam dana - navodi izvor.

(Srbija Danas)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Daidza

13.02.2016 12:29

Zato je Bih poslala pedera bez nekoga izbora i konkurencije.

ODGOVORITE