Real se plaši Barsine proslave na Bernabeuu?!

Niko ne zna gde će se igrati finale Kupa kralja! “Ako je to razlog, neka Florentino to i kaže“, komentariše bivši predsednik Blaugrane Đoan Gašpar.

Fudbal 14.02.2016 | 14:40
Real se plaši Barsine proslave na Bernabeuu?!

Datum se zna - 21. maj. Znaju se i rivali - Sevilja i Barselona. Ali ne zna se gde, jer Real baš i nije rad da ustupi svoj “Santjago Bernabeu“ pošto postoji dobra šansa da bi u tom slučaju omraženi rival iz Katalonije slavio trofej baš na bunjištu Kraljevskog kluba.

Viđali smo to i u Srbiji. I ovde su slične stvari izazivale polemiku. U Španiji isti slučaj.

"Madrid se plaši da će Barsa podići trofej Kupa na Bernabeu", jasan je bivši predsednik Blaugrane Đoan Gašpar, koji poziva prvog čoveka Reala Florentina Pereza da ne krije pravi razlog odbijanja da dozvoli igranje finala u Madridu.

"Ako je razlog to što se plaše, onda treba to i da kažu, da svima objasne. Florentino, ako ne želiš da Barsa igra finale u Madridu onda stisni petlju i to i javno reci. Ako baš želiš da nerviraš 10.000 ili 12.000 Barsinih sociosa i još toliko navijača Sevilje onda to i kaži. Ako Florentino ne želi da četiri puta sluša Barsinu himnu i da me vidi sa mojim šalom, reći ću mu: ’Opusti se, ne moram da dođem’. Žrtvovaću se, ostaću u baru i gledaću utakmicu sa prijateljima", ističe Gašpar, koji kategorički tvrdi da bi on postupio drugačije i dozvolio Realu da igra finale na Nou Kampu.

Komentari / 0

Ostavite komentar