Gašić: Vidjećemo još da li ću biti smijenjen

Ministar odbrane Bratislav Gašić potvrdio je za "Blic" da će se pojaviti danas u Skupštini, gde se održava sednica na kojoj će poslanici razmatrati predlog za njegovo razrešenje.

Srbija 05.02.2016 | 12:08
Gašić: Vidjećemo još da li ću biti smijenjen

"Ne bih da komentarišem da li ću biti smenjen, videćemo", rekao je Gašić za "Blic" na pitanje šta očekuje od današnjeg sastanka.

Poslanici Skupštine Srbije razmatraće danas predlog za razrešenje ministra odbrane Bratislava Gašića, skoro dva meseca od najave da će biti smenjen zbog uvredljivih poruka upućenih novinarki TV B92.

Gašić je 6. decembra prošle godine u Trsteniku novinarki B92 Zlatiji Labović uputio seksističku poruku.

Uvreda je izazvala brojne kritike novinarskih udruženja i javnosti, a premijer Aleksandar Vučić najavio je da će Gašić zbog toga biti smenjen.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Običan čovek

05.02.2016 11:18

Klekni ,pa možda i opstaneš. Pretpostavljam da klečati tebi nije teško,jer si izvježbao učeći zanat keramičara i postavljanje podnih pločica. Želim svim dobrim ljudima svekoliko lično i porodično dobro. Odlaskom "ovog lika" novinarkama i ženama Srbije želim "MIRAN SAN".

ODGOVORITE
Name

tas

05.02.2016 11:51

Ta vlada može na vagu sa vladom Republike Srpske. Niti je Vučić kad radio u privredi niti je Željka Cvijanović. A ministri su im, samo bježi od njih.

ODGOVORITE
Name

***

05.02.2016 12:58

Sama je pred Gasica klekla, a da ce mu dati to nije rekla...

Name

@***

05.02.2016 18:52

Pricao bi ti tako da ti ciganin keramicar to rekao sestri ili majci bolesnice.Sve vas treba pohapsiti debilu retardirani.Pozdravi cigu keramicara i reci mu da niko nije klecao kao on na plocicama.