Nadal: Moje vrijeme još nije prošlo!

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da njegovo vreme još nije prošlo i da ne žuri sa osvajanjem još jednog Gren slema.

Tenis 29.01.2016 | 13:00
Nadal: Moje vrijeme još nije prošlo!

Nadal je od osvajanja Rolan Garosa 2014. godine imao velike probleme sa povredama i formom, a na Australijan Openu je eliminisan već u prvom kolu, porazom od sunarodnika Fernanda Verdaska.

“Nijednog trenutka nisam pomislio na povlačenje. Imam 29 godina, u junu punim 30. Moje vreme još nije prošlo, želim da imam još mnogo prilika za osvajanje titule”, naglasio je Nadal.

Nekadašnji prvi teniser sveta naglasio je da je logično što sada igra drugačije nego ranije.

“Kao i svi ostali, ja nisam isti igrač, niti ista osoba, kakav sam bio sa 18 godina. To je logično. Verujem da sam ostao čvrsto na zemlji zahvaljujući svojoj porodici i timu”, istakao je Nadal.

Iako je svoju poslednju Gren slem titulu osvojio pre više od godinu i po dana, Nadal ističe da ne oseća pritisak osvajanja 15. trofeja na najvećim turnirima na svetu.

“Ne osećam nikav stres po pitanju osvajanja Gren slema. Osećao sam stres zbog toga kako sam igrao i radio na tome tokom cele godine”, rekao je španski teniser.

Komentari / 0

Ostavite komentar