A šta kaže majka o respiratorima UKC BL?

Prenosimo vam komentar majke čija je beba bila na respiratoru u Kliničkom centru Banjaluka, za koji je ustanovljeno da je neispravan.

Republika Srpska 18.01.2016 | 16:30
A šta kaže majka o respiratorima UKC BL?

Komentar je objavljen na Fejsbuk stranici "Iskustvo porođaja u Banjaluci", a mi vam ga prenosimo u cijelosti:

"Ja sam jedna od majki djece koja su prebačena u Beograd i dalje ne znam ko je taj koji me obavijestio o kvaru respiratora, možda još jedan od duhova koji hoda Kliničkim centrom?! Molim dragog Boga da ovo sve nije uticalo na moje dijete, jer o nekompetentnosti, samoživosti i bezobrazluku osoblja Kliničkog centra nepotrebno je govoriti. Svjedok sam istog već duže vrijeme, jer sam zaista dugo ležala u toj "ustanovi". Postoje ljudi koji se bave odgovornošću istih, jer je sami, očigledno nemaju. Za nemar i ugrožavanje zdravlja moga djetešceta, pobrinuće se nadležni, jer ovakav postupak ne može i ne smije proći na ovakav način. Moje dijete je najduže na respiratorima i 25 dana slušam jednu te istu priču, iako sam primjetila promjenu na svom malom anđelu.O načelnici odjela Intenzivne njege pogotovo komentar nemam, jer ista nije našla za shodno da mi kaže istinu, nego je izmislila razlog odlaska mog djeteta, pritom mi okrenuvši leđa. Da ne napominjem da male bebe koje se hrane majčinim mlijekom šalju bez tih istih majki, a znamo koliko je bitan kontakt novorođenčeta sa roditeljima, a o majčinom mlijeku i njegovim blagodetima da i ne pričamo. Na sve ostale probleme, još i ovaj! O povratku mog djeteta u ruke dželata, nema ni govora, jer isti umjesto da odgovaraju svojim ostavkama, izmišljaju i pričaju bajke. Neka je svim ženama u Banja Luci i široj okolini dragi Bog u pomoći, jer je, očigledno, Hipokrat već odavno umro na rukama osoblja Kliničkog centra Banja Luka!

Moja borba tek počinje i to ne radi mene, nego i radi onih koje tek trebaju da odu gore! Molim Vas da mi pomognete tako, što cete, za početak, objaviti moj komentar... Ne zelim da se ovo nikome ponovi!"

Podsjećamo, početkom decembra nekoliko novorođenčadi, rođenih prijevremeno, transportovano je iz Banjaluke u Beograd zbog nečistoće u aparatima za disanje u Univerzitetskoj bolnici – Kliničkom centru.

Izvor: Mondo.ba

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mihailo Mikic

18.01.2016 16:02

Ostavimo sada na stranu vjerovanje Pravoslavnih hriscana da se pod uticaj molitve i blagoslova vino i hleb kao DAROVI pod uticajem Duha Svetog pretvaraju u Tijeli i Krv Hristovu. Poznato je takodje da se krv i masnoca majke pretvara pod uticajem Bozijim pretvara u mlijeko sa kojom se novorodjena beba hrami. Zato je za svaku kritiku postupak Uprave bolnice u Banja Luci da se bez znanja majke njihovo djete otpremi u Beograd na daljno lecenje!

ODGOVORITE
Name

kum

18.01.2016 16:44

Ovo ne treba komentarisati. Ti radnici su svinje i kad jos neko hvali nase skolstvo pa pogledas ove arogatne na odeljenima nije cudo da se toga vise ne desi. Pitam se kako vlada izabere te neznalice za ministre ili su najposlusniju ili znaju lagati.Takvi pokvernjaci jos idu u crvkve .

ODGOVORITE
Name

uzas

18.01.2016 17:45

Draga majko hvala Vam na komentaru koji ste ostavili i jednom jasno pokazemo da nama nije pretnja niko osim nas samih sebi.Načelnik Klinike da ima morala a nema ga odmah bi podneo ostavku kao i sama načelnica intezivne nege. Želim Vama i Vašoj bebi puno zdravlja a i ako novac nije sve u zivotu na vasem mestu bih tuzio klinički ventar i trazio veliku odstetu.

ODGOVORITE
Name

dule

18.01.2016 21:00

Nažalost ta je stoka zaštićena jer stanetic radi prljave poslove za političare. Mnoge bebe su kao i moja beba u zemlji zahvaljujući monstrumima. Pet godina ih ganjam sudom,ali slaba vajda. To je gore najobičniju stoka i dok ... zarađuju na bolesti drugih tako će i biti.

ODGOVORITE