Svi Cecini mladići

Svetlana Ražnatović (42) trenutno je u vezi sa 15 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem. Možda na prvi pogled deluje čudno što Ražnatovićeva ima toliko mlađeg momka, ali dobri poznavaoci njenih veza znaju da to uopšte nije čudno.

Srbija 15.01.2016 | 20:50
Svi Cecini mladići

Otkad je postala udovica, Ceca je priznala samo vezu sa tri godine mlađim manekenom Vladimirom Cvetkovićem, sa kojim je bila od septembra 2009. do marta 2010. godine.

Posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana 2000. godine, u javnosti retko pojavljivala u muškom društvu. Ipak, mediji su je povezivali s mnogim muškarcima. Ona nikada nije potvrdila nijednu od tih priča. Sve ih, bila to istina ili ne, vezuje činjenica da su dosta mlađi od pevačice.

Pored manekena, kojima jednostavno ne može da odoli, brojni poznati i mlađi frajeri našli su se na njenoj listi.

Kao prava bomba svojevremeno je odjeknula vest da je Ceca u ljubavnoj vezi sa košarkašem Peđom Stojakovićem. Ona je viđena na „ol star" utakmici kako sedi u loži s menadžerom Peđe Stojakovića Acom Raškovićem, na koju je došla na Peđin poziv kako bi mu donela sreću. Ona je demantovala ljubavnu vezu i izjavila da su samo prijatelji.

Među najpoznatijim Cecinim momcima bio je i tri godine mlađi rukometaš Petar Kapisoda, koji je navodno pobegao u Italiju zbog njene posesivnosti.

Mediji su joj pripisivali i pet godina mlađeg fudbalera Dejana Stankovića, a pisalo se i o vezi sa sedam godina mlađim bivšim rukometašem Vladom Mandićem. Njihova veza bila je burna, pa su više puta raskidali i mirili se. Pominjalo se da je Ceca bila u vezi sa mlađanim glumcem Viktorom Savićem i folk pevačem Nikolom Rokvićem, od kojih je starija 10, odnosno 12 godina.

Potom sledi navodna afera sa oženjenim reli vozačem Andrejom Kulundžićem. Pevačica i vozač upoznali su se pre više godina preko zajedničkih prijatelja. Romansa je započela na snimanju njegove emisije „Top spid" i procvetala je u tromesečnu vezu, posle koje se Andrej vratio supruzi Marini. Ovaj raskid je veoma teško pao pevačici.

Zatim se šuškalo da je uspela da preboli Andreja Kulundžića vezom sa 12 godina mlađim Filipom Živojinovićem, najstarijim sinom slavnog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića.

Veliku pažnju je privuklo i njeno pojavljivanje u javnosti sa mlađanim manekenom Vladom Vuksanovićem.
Ceca i 15 godina mlađi Vladimir počeli su vezu početkom 2009. a pažnju medija privukli su kada se on pojavio na rođendanu folk dive. Iako su se često mogli videti zajedno, oboje su demantovali vezi i tvrdili da se radi samo o prijateljstvu.

(Srbija Danas)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Nedjo2

15.01.2016 23:34

Jeli ovo arkan bio na odjelu plastine hirurgije

ODGOVORITE
Name

Lol

16.01.2016 11:21

Ma Zmaj od Šipova je za Cecu .

Name

oko

16.01.2016 00:07

Obicna kalastura....

ODGOVORITE
Name

Bože saćuvaj

16.01.2016 00:14

Koji normalan muškarac može pomisliti da ovu radodajku i prstom dohvati? Profesionalna prostitutka ima manji promet od ove "ikone"... fuj! Zbog ovakvih kurvetina, normalne djevojke gledamo kao komad mesa, stavljamo ih u isti koš. Fuuuuuuj!!!

ODGOVORITE
Name

hh

16.01.2016 00:36

To je diva. Zena majka kraljica

ODGOVORITE
Name

Nominovat cu se

16.01.2016 05:52

Trebali ste slike objaviti da ih vidimo.

ODGOVORITE
Name

kl

16.01.2016 09:26

Ceco da si živa i zdrava i da ih na stotine promeniš !

ODGOVORITE
Name

bluka

16.01.2016 10:02

Sto vise, to bolje. Nek se njiva sto dublje ore...