Džikić: Krka je motivisana, ali spremni smo!

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić najavio je da su crno-beli spremni za težak duel protiv Krke u Novom Mestu.

Košarka 16.01.2016 | 09:40
Džikić: Krka je motivisana, ali spremni smo!

Partizan je u nezavidnoj situaciji, sedam kola pre kraja regularnog dela deli poslednje mesto na tabeli sa skorom 7-12, a ima i težak raspored do kraja sezone.

Crno-beli su u proteklom kolu savladali Cibonu u Pioniru, a sada idu u goste ekipi koju je Džikić trenirao i koja je u prvom delu sezone pobedila u Beogradu neverovatnom trojkom Mulalića u poslednjoj sekundi.

„Situacija u obe ekipe je slična. Utakmica u Francuskoj, jasno je pokazala da je Krka kao imperativ postavila meč sa nama. Očekujemo motivisanog protivnika i spremni smo na to“, izjavio je trener crno-belih pred polazak u Novo Mesto.

Plejmejker Aleksandar Cvetković, spreman je za izuzetno važan i težak duel u Novom Mestu.

„Pokušaćemo da iskontrolišemo dobre šutere Krke i da pod košem pariramo kvalitetnim igračima kao što su Lalić i Ivanov. Nama je važno da u sutrašnjem meču damo sve od sebe“, istakao je Cvetković.

Meč se igra u subotu od 19 časova. Osim od ranije povređenog Mihajla Andrića, svi igrači su spremni za utakmicu u Novom Mestu.

Komentari / 0

Ostavite komentar