Benfika ga hoće, ali Luka želi samo jedno – da Zvezda bude šampion!

„Krivo mi je što nisam dobijao šansu kada su mečevi već bili rešeni“, poručio mladi napadač.

Fudbal 31.12.2015 | 12:00
Benfika ga hoće, ali Luka želi samo jedno – da Zvezda bude šampion!

Benfika je pokazala interesovanje, mediji bruje o njegovom ugovoru, ali supertalentovani napadač Crvene zvezde Luka Jović veruje da će u maju podići pehar namenjen prvaku Srbije.

Iza njega je polusezona protkana golovima, ali i oscilacijama u igri. Doneo je Zvezde šest bodova golovima protiv Voždovca i Spartaka, ali je često bio na margini dešavanja. U senci učinka Uga Vijeire i iskusnog Predraga Sikimića.

Ipak, najmlađi strelac debitant u istoriji crveno-belih veruje u lepše proleće.
„Imponuje mi naravno interesovanje velikog kluba, ali sam koncentraciju usmerio na rad i da što spremnije uđem u prolećni deo prvenstva. Dečački san mi je da osvojim titulu sa Zvezdom, voleo bih da ostanem i slavim u šampionatu Srbije sa voljenim klubom“, poručio je Luka Jović za Sportski žurnal.

Zvezdin napadač, koji je pre nekoliko dana proslavio punoletstvo, postigao je ove jeseni pet pogodaka. Reklo bi se zadovoljavajući učinak, ako se zna da je šansu dobijao sa klupe.
„Ekipa je dobro gurala i nije mi bilo teško što ne počinjem utakmice. Krivo mi je što nisam dobijao više šansu kada su mečevi već bili rešeni. Retko sam imao više od 15 minuta da igram. Nadam se, ako ostanem, da će mi se minutaža povećati“

Zvezda je prodala 70 posto ekonomskih prava na Luku Jovića, pa mnogi u tom podatku vide razlog slabije minutaže.
„Ugovor nema nikakve veze sa minutažom. Svaki igrač koji dobro trenira može da dobije šansu, kao što je slučaj sa Donaldom. Pozjamljen je iz Rusije, a na svakoj utakmici je bio na terenu“, jasan je Jović.

Komentari / 0

Ostavite komentar