Vili Veber: Korina mi ne dâ da vidim Šumahera!

Bivši menadžer Mihaela Šumahera Vili Veber izjavio je da mu je Korina Šumaher zabranila da poseti sedmostrukog svetskog šampiona.

Ostali sportovi 30.12.2015 | 12:20
Vili Veber: Korina mi ne dâ da vidim Šumahera!

Veber, koji je sa Šumaherom sarađivao još od ranog dela karijere legendarnog Nemca, jedan je od najzaslužnijih za to što je nekadašnji vozač Ferarija i Benetona postao jedan od najbogatijih sportista svih vremena.

Šumaher je pre dve godine doživeo teške povrede u nesreći tokom skijanja, posle koje je pola godine bio u komi, a od tada nema mnogo informacija o tome kakvo je zaista njegovo stanje.

Veber je na svom Fejsbuk profile otkrio da nije imao nikakav kontakt sa Šumaherom poslednjih meseci, što je potvrdio u intervjuu za “Bild”.

“Korina mi je zabranila bilo kakav kontakt sa Mihaelom. Pokušao sam desetak puta da dobijem dozvolu od Korine da ga posetim, ali je svaki put to bilo bez uspeha. To je užasna situacija za mene, ali i moja porodica pati. Naše porodice su 25 godina bile bliske i sada niko ne može da razume šta se dešava”, istakao je Veber.

Šumaher i Veber su sarađivali do 2010. godine, a poslednjih godina njegov nekadašnji portparol Zabine Kem je obavljala tu funkciju. Upravo Kemovu je porodica legendarnog Nemca odredila za jedinu osobu koja ima pravo da se oglašava po pitanju Šumaherovog stanja.

Poslednji put, Kemova se oglasila ranije ove nedelje, kada je magazine “Bunte” objavio da sedmostruki svetski šampion hoda i pomera ruke. Tom prilikom je optužila novinare te kuće da daju lažnu nadu navijačima člankom u kojem se citira izvor blizak legendarnom Nemcu.

“Nažalost, primorani smo zbog poslednjih izveštaja da pojasnimo da tvrdnje da se Mihael kreće nisu tačno. Takve spekulacije su neodgovorne, zbog ozbiljnosti njegovih povreda, ali i privatnosti koja je veoma bitna za Mihaela. Nažalost, na taj način daju lažnu nadu mnogim ljudima”, istakla je Kemova.

Komentari / 0

Ostavite komentar