Legenda Junajteda ismejala sadašnji tim u dvije rečenice!

Koliko nastupi sadašnje ekipe Mančester junajteda idu na živce navijačima ovog kluba, ali i legendama sa "Old Traforda", možda najbolje svedoče duhovite reči čuvenog Denisa Loa, koji je sa tom ekipom osvojio njen prvi Kup šampiona, sada već davne 1968. godine.

Fudbal 30.12.2015 | 08:00
Legenda Junajteda ismejala sadašnji tim u dvije rečenice!

Lo je četiri godine ranije proglašen najboljim fudbalerom sveta, Zlatnu loptu je dobio za svoje sjajne partije u napadu Junajteda, a nastupajući za taj klub dvaput je bio prvak Engleske i jednom najbolji strelac Evrope. Navijače sa "Teatra snova" obradovao je 237 puta golovima, i to na 404 odigrane utakmice.

Sadašnji Junajted je samo bleda senka slavnih dana. Tim čiji je menadžer Luj van Gal ni osmi uzastopni put nije uspeo da ostvari pobedu (odigrao je 0:0 sa Čelsijem), ali se nekako drži na šestoj poziciji Premijer lige, sa devet bodova zaostatka za vodećim Arsenalom.

Kada je jedan novinar upitao Loa šta misli da li bi njegova generacija Junajteda mogla da pobedi sadašnju, nije ni slutio kako će da se završi taj segment njihovog razgovora.

"Da, dobili bismo ove sa 1:0".

"Samo sa 1:0?", upitao je novinar.

"Pa, uglavnom svi imamo preko 70 godina", rekao je Denis Lo, rođen 1940.

Komentari / 0

Ostavite komentar