Gradiška: Uništene dvije kancelarije

U požaru koji je jutros izbio u zgradi na Trgu jevrejskih stradanja, gdje su smještene kancelarije Sindikata, Saveza invalida rada, Opštinskog odbora PDP-a i kniigovodstvenog biroa "M - konti", potpuno su uništene dvije kancelarije, oprema i veći dio dokumentacije Sindikata kao i kancelarija knjigovodstvenog biroa "M - konti".

Republika Srpska 22.12.2015 | 16:45
Gradiška: Uništene dvije kancelarije

Šef smjene u Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Gradiška, Predrag Galić, rekao je da su prijavu o požaru primili danas u 11 časova i 19 minuta, a na licu mjesta bili su već u 11 časova i 23 minuta, odnosno tri minuta poslije dojave.

Prema njegovim riječima, požar je izbio u prostoriji za sastanke Sindikata sa tendencijom širenja na drugu kancelariju Sindikata i kancelariju u kojoj je smješten knjigovodstveni biro "M - konti".

Galić je istakao da su brzom intervencijom zaustavili dalje širenje požara i na taj način zaštitili ostale kancelarije smještene u jednoj od najstarijih zgrada u Gradišci.

Ova zgrada udaljena je 200 metara od graničnog prelaza u Gradišci. Na sreću nema ljudskih žrtava, jer je šest lica izašlo iz zgrade kada su uočili požar.

Uzrok požara još nije poznat.

P. M.

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Gradiska

22.12.2015 17:21

Vatrogasci da su sjedili u kamionu, nebih mogli doci za ovako kratko vrijeme!Ocevidci pricaju da su dosli za 20-25 minuta, sto je sporo! Mi gradiscanci imamo lose iskustvo kada nam je izgorio Dom kulture, kada su izgubljena tri zivota!Najbitnije je da nije bilo gubitka ljudskih zivota, a sve ce se ostalo nadoknadi!

ODGOVORITE
Name

Milos

22.12.2015 20:44

Sta ce sad uraditi Bosko Grgic,prevario radnike u farmalandu,izgorila mu kanclarija sindkata,a sindikt zagovara proteste. Covjek usao u Izvorni sds,oni su u vlasti u RS. Vidjecemo sta ce mudra glava da uradi sad.

ODGOVORITE
Name

Milan

22.12.2015 20:56

Šta kaže na ovo MILAN Đunić , g...o malo ??? Da li mu je žao što nije cijela zgrada izgorila?

ODGOVORITE