"Medicinska mafija" tajno liječi Albance

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj upozorio je danas da u Srbiji deluje "medicinska mafija, koja nesmetano obavlja kriminalne aktivnosti" i zatražio hitnu reakciju nadležnih organa i "hapšenje svih učesnika ove kriminalne afere".

Srbija 17.12.2015 | 19:40
"Medicinska mafija" tajno liječi Albance

"Ova grupa organizuje ilegalno i tajno lečenje pacijenata albanske nacionalnosti u Srbiji", ukazao je Šešelj.

Prema saopštenju SRS, Šešelj je na konferenciji za novinare izjavio da se "pacijenti sa Kosova i Metohije smeštaju u privatnim objektima, a za njihovo lečenje protivpravno se koriste srpski državni resursi i medicinska oprema".

Šešelj tvrdi da u "lečenju učestvuje više srpskih i albanskih lekara", kao i da "ova kriminalna grupa ostvaruje ogromnu materijalnu korist".

"Raspolažemo pouzdanim podacima da su BIA i nadležni državni organi upoznati sa delovanjem medicinske mafije, ali da ništa nisu preduzeli kako bi se odgovorni izveli pred lice pravde", napominje SRS u saopštenju sa Šešeljeve konferencije za novinare.

Izvor: Fonet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

divlja jabuka

18.12.2015 22:56

Jedini balkanski političar koji se nije obogatio.

ODGOVORITE
Name

Sve, u ime naroda

19.12.2015 07:06

Dok na KiM bake salju u zatvor,zato sto isteruje siptarske krave iz svoga, u drzavi Srbiji bakine komsije imaju posebne medicinske tretmane.

ODGOVORITE