Benitez polako troši svoj kredit!

Stil igre koji se ne dopada publici i konflikti sa važnim igračima, mogu da se tolerišu samo dok tim pobeđuje...

Fudbal 18.12.2015 | 16:40
Benitez polako troši svoj kredit!

Umesto da iskoristi kiks Barselone u duelu sa Deportivom (2:2), Real je na gostovanju Viljarealu totalno razočarao (1:0) i sada zaostaje pet bodova ne samo za najljućim rivalom, nego i za komšijskim Atletikom, koji je preokretom protiv Bilbaa dospeo na deobu liderske pozicije.

Za razliku od kriznog perioda posle ubedljivog poraza od Barse na domaćem terenu, nakon kraha na El Madrigalu nije se oglasio ni predsednik kluba Florentino Perez, ni bilo ko iz sportskog sektora, da pruži podršku treneru Rafaelu Benitezu.

Madridska "Marka" piše da za Beniteza "više niko ne može da stavi ruku u vatru" i da, ako nema rezultata, ne može biti ni daljeg razumevanja za način igre koji nije po ukusu publike, niti za njegova "tiha" neslaganja sa pojedinim igračima (Ronaldo, Rodrigez, Marselo, Ramos, sada i Kros).

Portal "Goal" preneo je da je Benitez ponovo iznervirao Kristijana Ronalda tako što mu je posle gola iz slobodnog udarca protiv Malmea - prvog posle više od šest meseci - preporučio da poboljša preciznost i efikasnost uz pomoć rezultata biometrijskog istraživanja!

Ako dođe do prekida saradnje nakon samo šest meseci, već je, navodno, spreman i naslednik, a to je Zinedin Zidan, trener rezervnog tima Reala.

Rafaelu Benitezu mogao bi da se ponovi "milanski scenario" iz 2010, kada je sredinom juna preuzeo Inter od Žozea Murinja, potpisao dvogodišnji ugovor, pa već 23. decembra dobio otkaz i proveo praznike kao trener bez angažmana.

Komentari / 0

Ostavite komentar