SP - Bošković: Sada nas čeka teži deo!

Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković rekao je da su njegove izabranice ostvarile prvi cilj na Svetskom prvenstvu u Danskoj - plasman u osminu finala.

Ostali sportovi 12.12.2015 | 08:20
SP - Bošković: Sada nas čeka teži deo!

Reprezentacija Srbije je u poslednjem kolu grupne faze deklasirala Tunis sa 43:21, a u osmini finala će je po svemu sudeći čekati susret sa selekcijom Holandije.

“Prvi zadati cilj smo ispunili i plasirali smo se u osminu finala. Sad nas čeka teži deo takmičenja”, rekao je Bošković.

“Još znamo ko će nam biti protivnik u prvoj utakmici osmine finala. Sad nam sleduje mali odmor i priprema za dalji tok takmičenja. U zavisnosti od narednog protivnika znaćemo da li ostajemo u Herningu ili se premeštamo u drugi grad”, dodao je Bošković.

Jelena Trifunović je istakla zadovoljstvo trijumfom nad Tunisom, iako je naš tim još ranije obezbedio dalji plasman.

“Drago mi je da smo dobile ovu utakmicu bez obzira što smo već imale prolaz dalje. Igrale smo maksimalno, dale smo sve od sebe. Dobro smo igrale i napad i odbranu, imale smo i nekih promašaja. Sad sledi odmor i priprema za naredni meč u kome ćemo takođe dati sve od sebe kako bismo prošle dalje”, naglasila je Trifunovićeva.

Komentari / 0

Ostavite komentar