Otvoren "Zimzograd"

Treća zimska turističko-ugostiteljska manifestacija "Zimzograd" otvorena je večeras na Trgu Krajine u Banjaluci gdje će, tokom 30 dana trajanja, obuhvatiti gastronomsku ponudu, muzičke i zabavne sadržaje, promociju kreativnosti i humanitarne akcije.

Republika Srpska 11.12.2015 | 20:55
Otvoren "Zimzograd"

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović izjavio je da je "Zimzograd" čarobni mali "grad u gradu" koji je osmišljen prije tri godine, prije svega za mališane i njihovu zabavu.

On je rekao novinarima da će i mališani i oni stariji Banjalučani danima ovdje moći da uživaju, da nađu kutak za razonodu, druženje, a neki će naći sebi i posao, te ostvariti određene prihode.

Direktor Turističke organizacije Banjaluka Ostoja Barašin rekao je novinarima da je ove godine "Zimzograd" atraktivniji za posjetioce po svom sadržaju.

"Ove godine u `Zimzogradu` imamo četiri kućice sa ugostiteljskim sadržajem, jedan broj poslastičarskih radionica, ručne radove, suvenire. Sadržaj ove manifestacije je takav da u njemu mogu naći zadovljstvo djeca, ali i oni u poodmaklim godinama", istakao je Barašin.

"Zimzograd" je i ove godine podržala kompanija "M:tel", koja je generalni sponzor manifestacije.

Jedan od sponzora "Zimzograda" je i Hipo Alpe Adria banka Banjaluka, koja će ove godine obezbijediti Hipo klizalište.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

*

11.12.2015 22:28

Uporno prodaju šarenu lažu budalama u diznilendu za budale.

ODGOVORITE
Name

Posmatrač

12.12.2015 06:09

Otvoren Zimzograd- sad bar znamo gdje će se seljačine okupljati sledeći mjesec, ljepše je u centru Bl napraviti vašar nego se okupljati na buvljaku.

ODGOVORITE
Name

xyz

12.12.2015 09:35

Daj narodu hleba i igara, ups ne znam sta mi bi, hleba, otkud mi to... ma otimaj i ono malo para za preziveti.

ODGOVORITE
Name

Md

12.12.2015 11:54

Zimzograd, a prodaju suvo meso i kobasice.

ODGOVORITE
Name

Lucija-Bl

13.12.2015 08:32

Ko dozvoli sve to? Kako operu ruke, prije spremanja hrane? Kako operu ruke, poslije toaleta? Pa, ja tu ne bih pojela ni orah u ljusci....

ODGOVORITE
Name

mudja

14.12.2015 18:58

Zimzograd je najbojle mjesto bez obzira na ostale grozne komentare.

ODGOVORITE