Savić pred EP: Pokušaćemo da odbranimo trofej!

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić rekao je da je veruje da će ekipa uz veliku podršku publike uspeti da odbrani titulu prvaka Evrope u Beogradu.

Ostali sportovi 12.12.2015 | 18:20
Savić pred EP: Pokušaćemo da odbranimo trofej!

"Uskoro nas očekuje najveće Evropsko prvenstvo u vaterpolu i siguran sam da će biti na najbolji način organizovano. Reprezentacija uvek teži da bude u vrhu i, uz pozitivan pritisak koji ćemo pretvoriti u motiv, pokašaćemo da odbranimo titulu", rekao je Savić novinarima na druženju u TC Ušće.

Savić je poručio da očekuje veliki broj gledalaca na predstojećem šampionatu i da će domaća publika biti vetar u ledja srpskom timu.

"Uskoro bi trebalo da okupimo sve igrače i počnemo sa pripremama. Nešto ranije od ostalih pridružiće nam se Prlainović, Pijetlović, Filipović i Mandić jer ranije završavaju obaveze u Pro Reku", dodao je Savić.

Direktor preduzeća EP vaterpolo 2016 Darko Udovičić zahvalio se svima koji su pomogli u organizaciji prvenstva.

"Ostalo je malo vremena do početka. Mnogo rada je iza nas i sada smo u finalizaciji priprema. Pred nama je naveće vaterpolo prvenstvo ikada, ali i tehnički najizazovnije takmičenje kod nas. Sigurni smo da će organizacija biti na najvišem nivou i želimo da na pravi način promovišemo naš vateroolo, ali i Beograd i Srbiju", izjavio je Udovičić i dodao da prodaja karata ide jako dobro.

EP u vaterpolu u Beogradu odžava se od 10. do 23. januara 2016. godine u KOMBANK areni.

Uporedo će se igrati i šamponat u ženskoj konkurenciji, u kojem će učestvovati 12 nacionalnih timova.

Komentari / 0

Ostavite komentar