Video: Kćerka predsednice Hrvatske je klizačica!

Mama političar, a ona klizačica! Katarina Kitarović, ćerka predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, sanja da jednog dana krene stopama slavne nemačke imenjakinje, Katarine Vit.

Ostali sportovi 09.12.2015 | 11:00
Video: Kćerka predsednice Hrvatske je klizačica!

I ne samo da je talentovana, već i lepo izgleda, što je, kada se izvode piruete i daju ocene za umetnički utisak, izuzetno bitno.

Naime, 14-godišnja Katarina je očarala sve na najstarijem svetskom takmičenju u umetničkom klizanju, popularnoj "Zlatnoj pirueti" koja je u Zagrebu održana proteklih dana po 48. put.

Kitarovićeva je osvojila niz odličja i trofeja u juniorskoj konkurenciji i predviđaju joj blistavu budućnost na ledu. Njena mama Kolinda je otvorila takmičenje i potom u društvu supruga Jakova, uživala u klizanju svoje ćerke.

Katarinin cilj je da se u najskorije vreme izbori za učešće na Zimskim olimpijskim igrama, a svojim klizanjem bi svakako pobrala sjajne komentare poznate voditeljke Milke Babović, koja je u nekadašnjoj bivšoj zajedničkoj državi bila specijalizovana za praćenje događaja u umetničkom klizanju.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Md

09.12.2015 11:16

Mama ljepsa

ODGOVORITE