Ljajić iskreno: Nadam se da Roma sad žali...

Srpski fudbaler nije "pao s konja na magarca" aktuelnom pozajmicom, štaviše, ali da li su u Rimu doneli pravu odluku?

Fudbal 07.12.2015 | 19:20
Ljajić iskreno: Nadam se da Roma sad žali...

Inter nije manji klub od Rome, štaviše višestruko je trofejniji i popularniji, tako da Adem Ljajić nije "pao s konja na magarca" aktuelnom pozajmicom, ali...

...ima puno pravo da se zapita da li su u Romi pogrešili kada su odlučili da im nije potreban za ovu sezonu.

Fudbaler Intera Adem Ljajić rekao je da je veoma srećan u Interu i da se nada da Roma žali zbog odluke da ga pošalje na pozajmicu.

Inter je pobedio Đenovu (1:0), a jedini gol na meču postigao je upravo srpski reprezentativac koji je u Inter stigao na pozajmicu do kraja sezone uz opciju otkupa ugovora.

"Moj gol je veoma značajan jer vredi tri poena, i samo to je važno. Idemo utakmicu po utakmicu i videćemo šta će se desiti na kraju. Treniram veoma naporno i trudim se da u svakoj utakmici pomognem timu. Da li ću ostati u Interu? Klubovi će se dogovoriti oko toga. Da li Roma žali? Nadam se", rekao je Ljajić za Sport Medijaset.

Ljajića nigde nije bilo na početku sezone, drugi su dobijali šansu, a on je u prvih osam kola Serije A odigrao samo 59 minuta i jednom bio starter. Ali, kada je konačno dobio šansu kod Roberta Manćinija, momentalno se pretvorio u lidera ekipe i, čak, povremeno slao Stevana Jovetića na klupu. Učinak u poslednjih šest kola – dva gola i tri asistencije!

Komentari / 0

Ostavite komentar