Del Potro igra na Australijan openu!

Trio - Serena Vilijams, Eženi Bušar i Huan Martin del Potro - igraće na Australijan openu, prvom grend slemu u narednoj sezoni. Amerikanka, Kanađanka i Argentinac su već duže vreme van stroja.

Tenis 03.12.2015 | 16:20
Del Potro igra na Australijan openu!

Del Potro još od kraja 2013. vuče povredu ruke zbog koje je nekoliko puta morao da ide na operaciju. Pokušavao je u 2014. i 2015. da se vrati na teren, ali bezuspešno. Ipak, bivši grend slem šampion, ne želi da se preda, već u Argentini trenira punom parom, a ponovni povratak u magični pravougaonik zakazao je za sredinu janura.

Serena nije igrala od US Opena, kada je izgubila u polufinalu. Bila je razočarana što nije uspela da osvoji kalendarski slem, pa nije želela da se do kraja sezone takmiči. Izgleda da se psihološki oporavila i spremna je da u 2016. juriša na sve četiri grend slem krune.

Eženi Bušar je u Njujorku u svlačionici doživela potres mozga, pa je morala da se povuče sa turnira i od tada se oporavlja. Organizatori takmičenja u Melburnu su potvrdili da će Kanađanka učestvovati na turniru.

Komentari / 0

Ostavite komentar