Pep želi na klupu Junajteda?!

Trener Bajerna Pep Gvardiola navodno želi da preuzme mesto menadžera Mančester Junajteda kada napusti minhenski klub, tvrde engleski mediji.

Fudbal 30.11.2015 | 12:00
Pep želi na klupu Junajteda?!

Gvardiola, koji trenutno odugovlači sa pregovorima oko novog ugovora sa Bajernom, poslednjih dana je povezivan sa Mančester Sitijem.

Pored toga, pojavile su se glasine da ga i Čelsi želi, ali engleski mediji sada tvrde da Gvardiola u stvari najviše želi da preuzme ’Crvene đavole’.

Sadašnji menadžer Junajteda Luj van Gal nalazi se pod velikim pritiskom zbog neubedljive igre svojih izabranika prethodnih nedelja. Holandski stručnjak je obećao da će napustiti „Old Traford“ i povući se kada mu ugovor istekne 2017. godine, ali bi Gvardiolino interesovanje moglo da promeni planove Junajteda.

Gvardiola je na klupu Bajerna stigao 2013. godine i od tada je nastavio dominaciju Bavaraca u nemačkom fudbalu. Prethodno je četiri sezone vodio Barselonu sa kojom je osvojio tri titule u Primeri i po dva trofeja u Ligi šampiona, Kupu kralja i na Svetskom klupskom prvenstvu.

Komentari / 0

Ostavite komentar