Murićev povratak razlog za malo optimizma u Humskoj!

Posle Mihajla Andrića i drugi povređeni starosedelac uskoro bi mogao da se vrati na parket...

Košarka 29.11.2015 | 17:00
Murićev povratak razlog za malo optimizma u Humskoj!

Dani velike tranzicije kroz koje prolazi košarkaški klub Partizan nikog nisu ostavili ravnodušnim. Usled brojnih promena u igračkom, trenerskom i rukovodećem kadru crno-beli beleže najgori početak sezone u istoriji Jadranske lige, a kako imaju samo četiri pobede posle jedanaest utakmica, mnogi su u strahu da bi sezona mogla da se završi katastrofalno.

Ipak, tračak nade i trunku optimizma mogao bi da donese povratak povređenog prvotimca Ede Murića, koji se i dalje oporavlja od teške povrede ramena, zadobijene u finišu prošle sezone. Slovenački reprezentativac ovih dana trenira individualno, ali kako oporavak ide pravim tokom mladi krilni košarkaš mogao bi treneru Petru Božiću da ponudi svoje usluge od polovine decembra. Tačnije, od utakmice sa Mega Leksom, koja se igra 18. decembra.

Ali, u upravi najtrofejnijeg regionalnog kluba nemaju nameru da žure, pre svega jer ne žele da Murića dovedu u delikatnu situaciju i eventualno obnovi povredu koja ga je prošle sezone prilično namučila.

Kako bilo, Partizan bi u periodu pune adaptacije novog plejmejkera Džamara Vilsona, te potpune aklimatizacije Kevina Džounsa, mogla da dobije izuzetno pojačanje, koje bi moglo da ubrizga ogromnu dozu samopouzdanja u borbi za što viši plasman i eventualni izlazak u Evropu naredne godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar