LE - Holanđani potcenili Partizan? Drula: Bilo bi dobro!

Iznenađujući prizor na konferenciji za novinare šampiona Srbije u Holandiji.

Fudbal 26.11.2015 | 11:20
LE - Holanđani potcenili Partizan? Drula: Bilo bi dobro!

Samo jedan holandski novinar bio je na konferenciji za novinare FK Partizan veče pre utakmice 5. kola Grupe L Lige Evrope.

Potcenjivanje? Nadmenost? Ubeđenost u pobedu?

Odgovor na ovo pitanje, možda, leži u izjavi trenera AZ Alkmara Jona van den Bruma da Partizan nije u dobroj formi, pa tu vidi veliku šansu za svoju ekipu koja još ima kakve - takve šanse za prolaz u narednu fazu takmičenja.

Šta kažu u Partizanu na ovaj detalj?

Ukratko - ne obaziru se na to, uzdaju se u sebe, svoj kvalitet i svoje navijače, kojih će, prema najavama, biti poprilično na tribinama AFAS stadiona.

"Bilo bi dobro da nas potcene, jer bismo to mogli da iskoristimo na pravi način", kaže Ljubinko Drulović.

Trener Partizana dodaje da veruje u svoj tim i da može do dobrog rezultata. A to znači - sve sem poraza.

"Biće svakako težak meč jer su oni u usponu forme. Eto, imamo tu nesreću da se ekipe podižu baš pred utakmice sa nama. Ali, momci su odlično radili i zavisimo samo od nas. Vratili su nam se neki igrači, pre svih Darko Brašanac i Andrija Živković. Od njih očekujem mnogo, kao i od svih. Brašanac nema snage za svih 90 minuta, ali on uvek da veliki doprinos. U svakom slučaju, moramo da budemo tim".

Drulović ističe i: "Optimista sam, verujem u ove momke, koji su odlično radili".

Miroslav Vuličević dodaje da je atmosfera u timu vrlo dobra i poručuje:

"Znamo zašto smo došli ovde. Svesni smo da nas očekuje drugačiji meč nego u Beogradu, mi i oni volimo da se nadigravamo. Maksimalno smo skoncetrisani, znamo koji nam je cilj i trudićemo se da ostvarimo dobar rezultat".

Zanimljivo je da su i AZ i Partizan trenirali na pomoćnom stadionu. Domaćin je zamolio da se sačuva glavni teren, jer je u utorak ceo dan padala kiša, kao i u sredu pre podne. Partizan je izašao u susret holandskom klubu.

Komentari / 0

Ostavite komentar