Tragedija: Poginula majka sedmoro djece!

Marija Dramićanin (39) iz Prokuplja, majka sedmoro dece, poginula je u saobraćajnoj nesreći kada je „tojotom jaris“ udarila u metalnu ogradu i prevrnula se. Nesrećna Marija, koja je krenula po decu u Niš, preminula je na mestu.

Srbija 24.11.2015 | 07:23
Tragedija: Poginula majka sedmoro djece!

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko tri časa ujutro kod Merošine, na mestu Batušinačka petlja. Kako saznajemo, Dramićaninova je bila sama u kolima.

Zavijeni u crno... Kuća i lokal porodice Dramićanin u centru Prokuplja Zavijeni u crno... Kuća i lokal porodice Dramićanin u centru Prokuplja


Rano ostala bez majke

"Ekipa Hitne pomoći izvukla je Mariju iz prevrnutih kola i pokušala reanimaciju, ali joj nije bilo spasa. Preminula je od teških povreda", kaže za Kurir izvor iz istrage i dodaje da je uviđaj na mestu nesreće obavio zamenik Osnovnog tužilaštva u Prokuplju.

Marija Dramićanin

U kući porodice Dramićanin tuga i neverica, suprug i sedmoro dece ubijeni od tuge.

"Marija je za Niš krenula rano ujutro kako bi uzela decu koja su bila kod babe i dede u Nišu, jer su ona i suprug bili na slavi. Htela je da do jutra stignu na vreme u školu i vrtić, a ona na posao, jer radi u filijali RFZO u Žitorađi ",  pričaju očajni rođaci.

Oni kažu da je Marija uvek bila predana porodici i njen život bili su deca i kuća.

"Kao mala izgubila je majku i oduvek je pričala da će imati mnogo dece. Sve ih je ona čuvala, dok je Aleksandar radio i trudio se da im obezbedi normalan život. Gde god je ona, bila su i deca", rekao je rođak.

Obnavljali svetinje

Mariju u Prokuplju svi znaju po osmehu, vedrini i hrabrosti, a jedan prijatelj porodice kaže da je ona majka hrabrost.

"Šokiran sam! Vi ne znate koliko je ona bila majka, majka Jugovića. Ne znam šta da kažem jer sam prosto ostao bez reči. Nema čoveka koji može da kaže nešto loše o njoj i celoj porodici jer su besprekorni", priča kroz suze još jedan prijatelj porodice Dramićanin. On dodaje da je reč o porodici koja je držala do vere i da su pomagali da se obnove mnoge svetinje.

Marija će danas biti sahranjena na seoskom groblju u selu Gornja Konjuša.

UVEK OPREZAN VOZAČ

Marijin rođak kaže da ne može da veruje da se sve ovo desilo jer je Marija bila dobar vozač.

"Uvek je bila oprezna za volanom, nije brzo vozila i vodila je računa jer je uglavnom vozila decu. Svaki svoj trenutak posvećivala je deci i porodici. Prosto nije moglo ništa da je poremeti i sada se dogodila tragedija", kaže sagovornik Kurira.

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dragan

24.11.2015 08:01

E ovo je TUGA. VJEČNAJA PAMJAT

ODGOVORITE
Name

marija

24.11.2015 17:46

Neka ti je vecna slava Majo,andjeli neka te cuvaju

ODGOVORITE