Šampionke digle i kafanu na noge!

Košarkašice Srbije bile malo u provodu! Rapsodija, osmesi, pesma. Zlatne košarkašice su, posle šampionskog plesa u krcatom „Pioniru“, slavlje prenele u jednu od beogradskih kafana.

Košarka 25.11.2015 | 15:40
Šampionke digle i kafanu na noge!

Evropske prvakinje odigrale su prvu utakmicu pred domaćom publikom od osvajanja Evropskog prvenstva. „Pionir“ nikad nije bio puniji na meču naših košarkašica, a Nemice su oduvale (100:57) na startu kvalifikacija za EP 2017. Čarobnu partiju začinile su šampionskim plesom.

Uz evrovizijsku numeru „Dancing Lasha tumbai“ iz 2007, kojom su proslavile i osvajanje zlata, zaplesale su i na parketu, uz opštu histeriju među najmlađim navijačima. Sestrama Dabović, Sonji Petrović i ostalim gracijama bilo je zadovoljstvo da se bar još pola sata druže s fanovima.

Za njih to nije bio kraj večeri jer su dresove zamenile haljinama i vedrinu koja ih krasi prenele u jednu od kafana na Novom Beogradu. U potpuno drugačijem izdanju nego na terenu, srpske heroine su blistale u večernjim toaletama.

Uz hitove pevačice Jami, zajedno su uživale cele noći sa selektorkom Marinom Maljković. Za njih je bio rezervisan poseban deo kafane kako bi nesmetano uživale. Sudeći po fotografijama, odlično su se provele.
- Čik, čik, čik pogodi - jedan je od komentara Nevene Jovanović, dok je Tamara
Radočaj citirala drugi hit Lepe Brene.

- Aj, nisam, nisam takva ja... - napisao je omaleni plej.

Utakmicu protiv Nemačke propustila je Dajana Butulija, kojoj je iznenada operisano slepo crevo u noći između četvrtka i petka. Koliko je nedostajala košarkašicama, pokazala je kapitenka Milica Dabović, koja je ubedljivu pobedu posvetila iskusnom beku. Upravo je starija od sestara Dabović zajedno s Tamarom Radočaj i Nevenom Jovanović posetila juče Butuliju u bolnici.

- Život je premija - napisala je Nevena na svom Instagramu.

Košarkašice Srbije feštu iz „pionira“ nastavile do zore

Komentari / 0

Ostavite komentar