CR7: Ili Benitez ili ja!

...zavapio je navodno Ronaldo posle poraza od Barselone u "El Klasiku" visokim rezultatom 4:0.

Fudbal 22.11.2015 | 14:40
CR7: Ili Benitez ili ja!

"Ili Benitez ili ja."

Nije vam sigurno potrebno mnogo da pogodite, da, ovo su reči Kristijana Ronalda nakon novog poraza "kraljevskog kluba", a naravno da je bolniji zbog toga što je sa druge strane bila Barselona i što je rezultat bio 4:0.

Navodno, do ovih saznanja je došla italijanska "Gazeta delo Sport", a nije teško poverovati u ove navode kada se u obzir uzme to da se od početka dolaska Rafe Beniteza u Real spekuliše o odnosu ove dvojice.

Ronaldu se navodno ne dopada drugačiji stil fudbala koji forsira Benitez i da smatra da iz tog razloga ne postiže onoliko golova koliko je postizao prethodnih sezona.

"Trudim se da vodim ovu grupu igrača najbolje što mogu. U ovom slučaju mislim da igrači imaju kvaliteta da urade više. Na kraju smo svi odgovorni i moramo da tražimo rešenja i da se vratimo na pobednički kolosek", rekao je Benitez posle utakmice ne govoreći o sukobu sa Ronaldom.

A nije samo Benitez "na tapeti".

Navijači "kraljevskog kluba" su u toku utakmice skandirali "Florentino odlazi", što se odnosi naravno na predsednika kluba Florentina Pereza. Klub je čak pokušao da ućutka ove povike tako što su na kraju utakmice pustili glasniju muziku, ali ovakve stvari se ne prećutkuju.

Komentari / 0

Ostavite komentar