Ronaldo ''smuvao'' kćerku najmoćnijeg menadžera!

Gol na terenu, gol van njega! Kristijano Ronaldo je čini se, konačno uspeo da pronađe utehu posle kraha dugogodišnje veze sa manekenkom Irinom Šajk i to tako što je u vezi sa ćerkom svog menadžera!

Fudbal 18.11.2015 | 08:00
Ronaldo ''smuvao'' kćerku najmoćnijeg menadžera!

Žorž Mendeš, slobodno se može reći transfer guru evropskog fudbala, ima sada razlog više da dodatno pazi na karijeru jednog od najboljih svetskih igrača, jer je Kristijano od nedavno u vezi sa njegovom ćerkom Marizom (na fotografiji - tik uz Ronalda).

Portugalski tabloid “Koreio de manja” prenosi da se zvezda Reala i 24-godišnja Mariza viđaju već neko vreme i kako svedoci kažu, nerazdvojni su.

Izvori kažu da su se fudbaler i Mariza poznaju od ranije, tačnije još od momenta kada je Mendeš postao Ronaldov agent, ali je činjenica da su se tek nedavno zbližili. Par je viđen nedavno na londonskoj premijeri filma o Ronaldu, koja je ostavila gorak ukus u njegovim ustima, jer se na njoj nije pojavio niko iz njegovog sadašnjeg kluba, Reala.

Takođe, Kristijano je nedavno u šou programu Džonatana Rosa demantovao da se istovremeno viđa sa nekoliko žena i tada je takođe izjavio kako planira da svom sinu tek kasnije u životu otkrije ko mu je majka.

S druge strane, Portugalac u poslednje vreme ima dosta turbulencija unutar kluba i gotovo da nema dana kada se ne spekuliše o njegovom odlasku iz Madrida.

Evropski mediji u Francuskoj, Španiji i Engleskoj pre svega prenose kako je najbliži odluci da se preseli u Pariz i zaigra za Pari Sen Žermen, dok postoje izgledi da se ponovo nađe i u Premijer ligi, gde ima ponude Čelsija i Mančester junajteda.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ja

18.11.2015 07:10

Cuj "smuvao"... Prije da je dobio nju na poklon!

ODGOVORITE