Dječak se objesio pojasom od kimona

Dečak nije imao nikakvih problema. Porodica je uzorna, lepo se slagao s drugovima, u školi je takođe bilo sve u redu.

Srbija 14.11.2015 | 08:30
Dječak se objesio pojasom od kimona

Šesnaestogodišnji Nišlija I. P. obesio se juče ujutro u svojoj kući. Dečakovo telo su pronašli roditelji, a policija je potvrdila da nema okolnosti koje bi ukazivale na krivično delo. Nesrećni dečak obesio se pojasom od kimona.

Prijatelji porodice stradalog dečaka kazali su da su roditelji u šoku i da nisu u stanju da razgovaraju s novinarima.

"Dečak nije imao nikakvih problema. Porodica je uzorna, lepo se slagao s drugovima, u školi je takođe bilo sve u redu", rekao je jedan od ljudi koje smo zatekli ispred kuće u kojoj se dogodila tragedija.

U srednjoj Medicinskoj školi „Milenko Hadžić“, koju je nastradali dečak pohađao, takođe potvrđuju da ništa nije nagoveštavalo kobni događaj.

"Njegov razredni starešina mi je potvrdio da je dan pre tragedije bio veseo, izuzetno aktivan na času. Tražio je da mu se dodatno objasni nešto iz lekcije koja je tog dana predavana", kaže direktor škole Svetislav Mladenović.

Školski psiholog Maja Svetozarević kaže da su i nastavnici i drugovi stradalog dečaka u šoku.

"To je bilo veselo, druželjubivo dete, odličan sportista. Svi smo šokirani, njegovo odeljenje je mnogo pogođeno. Odmah smo sazvali tim za psihološko krizne intervencije kako bismo pomogli deci da prevaziđu ovu situaciju. Razgovaramo s njima, dali smo im i letke kako bi se roditelji informisali kako da im pruže podršku posle ovako teških događaja. Najteže će nam biti da prisustvujemo sahrani", kaže školski psiholog.

S obzirom na to da nije bilo sumnji na nasilnu smrt, telo dečaka je odmah preuzela porodica. On će biti sahranjen danas.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar