Tijela osam beba pronašli u stanu

Tela osam beba pronađena su u stanu nemačkog para u gradu Valenfels na jugu zemlje, saopštila je policija, koja je pokrenula potragu za Andreom G. (46), majkom dece.

Svijet 13.11.2015 | 22:46
Tijela osam beba pronašli u stanu

Policija je na lice mesta izašla na dojavu jedne žene, koja je pronašla telo prve bebe, a kasnije je pronađeno još sedam tela.

Kako je saopšteno, tela su bila umotana u peškire i plastične kese, prenela je agencija AP.

Tužilaštvo je saopštilo da će rezultati obdukcije tela biti poznati početkom sledeće nedelje.

 

Lokalni mediji prenose da je u stanu živeo par sa nekoliko dece iz prethodnih brakova.

"U pitanju je obična porodica" rekao je gradonačelnik Jens Korn.

Za oca se priča da je veoma aktivan po noćnim klubovima gradića od svega 3.000 stanovnika, ali i njega i suprugu opisuju kao "dobre ljude"."Majka je uvek dobro brinula o svojoj deci" rekao je muškarac blizak porodici.

Pa ipak, policija sada pokušava da joj uđe u trag budući da majka, koja je identifikovana kao Andrea G. nije viđena od septembra kada je imala "žustru raspravu" sa svojim partenrom, piše nemački list "Bild".

Prema pisanjima pomentog lista, muž je često viđan u alkoholisanom stanju, a umeo je i da joj kaže: "Znam da si sakrila tela beba u kući."

Žena je u pomenutom stanu živela 18 godina i bila je vlasnik lokalnog kioska, a u letnjim mesecima radila je kao asistent na lokalnom bazenu. Policija je saopštila da su ona i muž imali troje dece uzrasta između 12 i 13 godina.

Međutim, žena je imala još dece iz prethdonih brakova iz kojih su, veruju sada, pomenuta tela.

Izvor: Blic/BBc/Tanjug

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bolest

13.11.2015 22:02

BOLESNE SVABURINE....

ODGOVORITE