Video - Bobi: Ponosan sam i ne marim za minutažu!

Srpski gorostas kaže da je bio spreman da u prvoj sezoni u San Antoniju neće provoditi mnogo vremena na terenu, već da je najvažnije da uči i napreduje. Bobi je pričao i o navijačima i reprezentaciji Srbije.

Košarka 10.11.2015 | 12:20
Video - Bobi: Ponosan sam i ne marim za minutažu!

Boban Marjanović polako se prilagođava načinu igranja u NBA ligi i životu u SAD. U ekipi San Antonija ove sezone ne dobija veliku minutužu, ali kaže da se ne opterećuje time i da to nije ni očekivao u prvoj sezoni.

Gorostas i Boljevca istakao je u intervjuu za VOA da je najsrećniji što igra za tako veliki tim i što ima priliku da uči i napreduje u najjačoj ligi sveta.

"Znao sam šta me očekuje ovde, spremio sam se... i ja naravno kao i svaki novi igrač, svaki drugi ruki, čekam svoju šansu. Nekad minut, nekad nema skidanja, ali realno, tu sam uz tim, gledam da pomognem koliko mogu, da naučim šta mogu i da unapredim svoju igru, da bi sve to bilo kako treba. Znao sam da sam došao u takav tim, da neću imati veliku minutažu, ali tu sam da naučim uz ove velike ljude. Stvarno mi je drago što sam deo ovoga, nisam nervozan što ne dobijam veću minutažu, već sam ponosan što sam uopšte u San Antoniju", izjavio je Marjanović.

Srpski košarkaš je rekao i da je veoma lepo primljen u klubu, ali i od strane navijača.

"Nešto sam ih zadivio, ne znam ni ja čime, tako da mi je drago. Čuo sam i ja, dobio sam dosta podrške sa tribina, kad sam dao prvi koš, kao da sam dao gol. Drago mi je da me publika prihvatila, mogu da kažem da se lepo osećam ovde i da mi je lepo u San Antoniju", rekao je Marjanović, koji je od početka sezone nastupao na tri utakmice, ukupno na parketu proveo 10 minuta, uz prosečan učinak od tri poena i dva skoka po meču

Pogledajte šta je još pričao Bobi...

Komentari / 0

Ostavite komentar