Barselona odustala od Pogbe?!

Fudbalski klub Barselona navodno je odustao od dovođenja Pola Pogba iz Juventusa naredne godine, prenose španski mediji.

Fudbal 06.11.2015 | 16:00
Barselona odustala od Pogbe?!

“Mundo deportivo” tvrdi da je katalonski klub sprečio transfer Pogbe u Mančester Siti ili Pari Sen Žermen proteklog leta jer ga je želeo naredne godine, ali je zbog nesuglasica sa francuskim fudbalerom Minom Rajolom odlučio da odustane.

Prema tim izvorima, čelnicima Barselone se nije svidela Rajolina podrška Đoanu Laporti na izborima za predsednika kluba. Dodaje se da se katalonski klub ohladio jer je Rajola tokom leta stalno isticao da će Pogba pojačati Barselonu, iako je nedavno na jednom italijanskom radiju da postoji mala šansa da mladi fudbaler pređe na “Kamp Nou”.

Pogba je više puta istakao da želi da pojača Barselonu, posebno posle poraza ‘Stare dame’ od nje u finalu Lige šampiona.

Juventus za Pogbu traži 100 miliona evra, što Barselona nije želela da plati jer on ima tek 22 godine, ali je voljna da razmisli.

Barselona tek u januaru može da dovodi registruje nove igrače pošto je zbog kršenja pravila oko dovođenja maloletnih igrača morala da propusti dva prelazna roka.

Komentari / 0

Ostavite komentar