Prosvjetni radnik „slobodnih shvatanja“

Samo što se stišala galama nakon skandala kad je M. N., nastavnica u Vukovoj školi u Vranju, kako je rekla, u svom neznanju okačila nepristojne fotografije na svoj profil na Fejsbuku, „nečista krv“ je ponovo u Borinoj varoši.

Srbija 02.11.2015 | 12:06
Prosvjetni radnik „slobodnih shvatanja“

Naime, njena koleginica A. B. (puno ime i prezime poznato redakciji), profesorka koja muzičku umetnost predaje u nekoliko vranjskih srednjih škola, otišla je korak dalje u pokazivanju svoje ženstvenosti.

Đaci je brane

Na profilima nekoliko učenika na Fejsbuku nedavno se pojavila golišava fotografija te profesorke, a da sramota bude još veća, đaci kojima ona predaje masovno dele fotografiju između sebe, tako da su im profili na društvenim mrežama preplavljeni njenom fotografijom.

Neki je brane rečima da ima šta da pokaže i da je ona samo prosvetni radnik „slobodnijih shvatanja“, drugi komentarišu da ona ne bi više smela da predaje. Direktori škola u kojima predaje profesorka A. B. ne žele da komentarišu pojavljivanje fotografije profesorke na kojoj ona najverovatnije sama sebi pozira bez grudnjaka dok se oblizuje i izazovno gleda preko naočara.

Profesorka potvrđuje da je fotografija njena, ali na pitanje novinara kako je dospela na društvene mreže kaže da ne zna ni sama. Umesto konkretnog odgovora, nastavnica je upitala kome to da prijavi.
- Da li i gde postoji služba kojoj mogu da se požalim?! - upitala je nastavnica, a kao odgovor na pitanje da li smatra da prosvetni radnik treba da ima takve slike, odgovorila je:
- Svako može da ima takve fotografije, ali one ne treba da budu javno prikazane.

Ona je naglasila da je izgubila telefon i da je u njemu čuvala takve slike.
- One su možda tako dospele do učenika. Ja ih nisam sama slala njima! - istakla je profesorka.

Direktor zatečen

Slaviša Anđelković, direktor Tehničke škole u Vranju, u kojoj predaje ta nastavnica, kaže da je zatečen:
- Prvi put čujem da postoje takve fotografije. Stvarno ne pratim društvene mreže. Mogu da obećam samo da ću porazgovarati s koleginicom A. B. Ne mogu ništa da kažem dok ne razgovaram s njom.

Izvor: Kurir

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Snouden

02.11.2015 12:35

I ja bih sa njom porazgovarao.!!!!

ODGOVORITE
Name

mrkalj.

02.11.2015 12:47

Trebalo bi nju smiriti ,nestasna neka profesorka...!

Name

Ramo

02.11.2015 13:34

I Ramo bi da uci kod profesorke uh,,,,,

Name

Pa????

02.11.2015 16:42

U Becu nastavnica 30-ak godina dovela djecu na bazen.I pred njima se skinu obuce kupaci i udje u bazen.Jbg....mi smo malo tradicionalni.A ja neke lose sreca pa me ucio ucitelj p..isam ga. .

Name

Joj

02.11.2015 18:55

I tata bi sine.

Name

pedagog_de

02.11.2015 12:47

Prica je skroz simpaticna i nije problematicna. Ucenici bi trebali biti dzentlmeni i cuvati diskreciju. Tu zivotnu lekciju inace sigurno nebi naucili iz nastavnih planova programa. Nastavnici je neugodno naravno, ali svako od nas nebi drugacije reagovao - ja tu ne vidim nikakav prekrsaj.

ODGOVORITE
Name

Zoran

02.11.2015 13:15

Nadam se da ste nesto i naucili od nje djeco :)

ODGOVORITE
Name

Milojko

02.11.2015 14:26

Neka je sram ove djece koji su objavili ove slike. To joj je hvala što im je dala besplatnu poduku iz seksologije.

ODGOVORITE
Name

Mikajlo

02.11.2015 14:44

Sad ce u Vranju svi se upisivati u tu tehničku školu. Mora je direktor posebno nagraditi. A ocevi ce redovno ici na roditeljske sastanke.

ODGOVORITE