Ana bolja od Votsonove za 2. kolo Luksemburga

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Luksemburgom, trijumfom nad Britankom Heder Votson.

Tenis 20.10.2015 | 20:20
Ana bolja od Votsonove za 2. kolo Luksemburga

Ivanovićeva je protiv Votsonove slaivla sa 6:4, 6:3, posle jednog sata i 36 minuta igre.

U borbi za četvrtfinale, Ana čeka bolju iz duela Belgijanke Alison van Ujtvank i Ričel Hogenkamp iz Holandije.

Ana je protiv britanske teniserke odigrala dobar meč, ali je mogla i do ubedljivijeg trijumfa. U drugom setu je vodila sa 5:1, da bi posle sigurnog servis gema Britanka napravila brejk, a potom bila na korak od toga da produži meč za barem još jedan gem. Međutim, u pravom trenutku Ana joj je pružila otpor, a Votsonova nije mogla da izdrži pritisak i baš na meč lopti je napravila dvostruku servis grešku.

Do brejka Votsonove u drugom setu, srpska teniserka je gotovo sve vreme držala kontrolu nad susretom. Na samom startu meča je napravila brejk, koji je njena rivalka brzo vratila, ali je u petom setu ponovo britanskoj teniserki oduzela servis i tu prednost zadržala do kraja seta koji je dobila sa 6:4. U istom ritmu je nastavila i u drugom setu, u kojem je vodila 4:0, pre nego što joj je koncentracija popustila, ali je srećom na kraju prošla dalje bez većih problema.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milojko

21.10.2015 06:44

Cvajštajgerka u krkanskom položaju. Poludila kako je postala Švabica.

ODGOVORITE