KKCZ: Nijedna presuda ne može da eliminiše tugu!

KK Crvena zvezda saopštio je da kazna od 25 godina zatvora ubici Marka Ivkovića nije daleko od pravde i da se nada kako kasnije neće biti umanjena.

Košarka 19.10.2015 | 22:20
KKCZ: Nijedna presuda ne može da eliminiše tugu!

"KK Crvena zvezda saopštava da nijedna presuda ne može da vrati život Marka Ivkovića, ali da, prvostepena presuda, koja je doneta, nije daleko od pravde, pod uslovom da kroz drugostepenu presudu i ostale pravne mehanizme, ne bude umanjena", navodi se na sajtu crveno-belih.

Sud u Istanbulu doneo je prvostepenu odluku prema kojoj će turski državljanin Kadri Aktaš 25 godina provesti u zatvoru zbog ubistva navijača Crvene zvezde.

"Za sada je turska država u ovom slučaju pokazala u velikoj meri adekvatan pristup. Tugu i žal za izgubljenim životom Marka Ivkovića, ipak, ne može da eliminiše nijedna presuda. Nadamo se da se ovakav slučaj i događaj više nikada i nigde neće ponoviti", zakljucuje se u saopštenju.

Marko Ivković 21. novembra 2014. godine ubijen je ispred hale Abdi Ipekči, u sukobima navijača, uoči utakmice dva tima u Istanbulu u okviru Evrolige.

Komentari / 0

Ostavite komentar