Srpkinje iznajmljuju dečka za 50 evra

Jedna od dama koje su odlučile da iznajme dečka je Beograđanka Jovana M. (36), veoma uspešna bankarka. Njen stil života podrazumeva mnogo posla, putovanja i neobavezan seks.

Srbija 18.10.2015 | 21:13
Srpkinje iznajmljuju dečka za 50 evra

U Srbiji sve više žena iznajmljuje muškarce po ceni od 50 do 80 evra da glume njihove momke na slavljima i svadbama. Postoje čak i agencije u kojima dame mogu da izaberu muškarca koga će predstavljati kao svog momka.

Jedna od dama koje su odlučile da iznajme dečka je Beograđanka Jovana M. (36), veoma uspešna bankarka. Njen stil života podrazumeva mnogo posla, putovanja i neobavezan seks jer ona nema vremena za stalna putovanja.

– Moj život bi bio savršen da mi nad glavom ne vise mama i tetka, koje nikako da se pomire sa činjenicom da se još nisam udala. Toliko su naporne da sam odlučila da se polsužim malom prevarom. Od drugarice sam čula za agenciju za iznajmljivanje dečka, pozvala sam ih i s njima skovala pakleni plan. Naočit mladić u kasnim tridesetim, besprekorno obučen i sjajnih manira pojavio se sa mnom na nedeljnom ručku. Mama i tetka su bile oduševljene. Eno ih već planiraju venčanje, a ja sam srećna što sam ih bar na neko vreme skinula s vrata – kaže ona za “Informer”.

Ekipa “Informera” je kontaktirala jednu od agencija za “rentiranje dečka”. Javio im se muškarac koji se predstavio kao Nikola S., vlasnik sajta “Rentiraj dečka – iznajmi dečka”. On ima 45 godina i kao najstariji u timu, bavi se organizacijom posla.

– Naši momci imaju od 26 do 45 godina, pa možemo da odgovorimo svim zahtevima naših klijentkinja, koje imaju u proseku između 30 i 40 godina. Najčešće nam se javljaju devojke koje dobro zarađuju, ne žele da se vezuju, a dečko im treba samo da ga lažno predstave familiji. Sve zajedno isplaniramo unapred, našimomci su vešti u improvizacijama i svoje uloge odigraju bez greške – kaže on.

On kaže da njihovi momci ne dobijaju nepristojne ponude, jer svojim klijentkinjama na prvom sastanku stave do znanja da seks ne ulazi u aranžman.

– Nismo agencija za seks, poslovnu pratnju, rentiranje stripera, niti bilo koju vrstu muške prostitucije. Koncept naše priče je da nezavisnim ženama olakšamo onaj deo tereta koji se odnosi na pritisak porodice i da pritom zaradimo neki dinar – objašnjava Nikola S.

On je istakao da dečka možete da “iznajmite” da sa vama ode na porodični ručak, celodnevni događaj poput svadbe i krštenja ili samo na porodični ručak da ga vidi familija.

– Naše usluge funkcionišu za sada kao tri celine – socijalna dešavanja, šoping i lične usluge umesto vas. Socijalna dešavanja podrazumevaju svadbe, godišnjice mature, slave, kompanijske proslave, krštenja i dečje rođendane. Za dešavanja koja počinju u 11 sati ujutru i traju do kasno uveče naplaćujemo 80 evra, a za ona koja počinju posle 15 sati, cena je 50 evra – kaže Nikola S.

(Informer)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

blbl

18.10.2015 10:29

Najgore je kada covjek laze sam sebe.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

18.10.2015 23:47

Да. Лаж је велики порок данас на Балкану. На кратке стазе помаже а на дуге није дјелотворна јер се брзо открива.Тако је сада и са изнајмљивсњем по личној потребИ слободни момака и дјевојака. Лопов почиње своју каријеру са малим преступима а завршава са кршењем свих Десет Божји Заповјести исто као и многи други млади људи и дјевојке који почињу своју каријеру У подземљу као пратња за дружење а завршавају у туђем кревету као прељубочинци!

Name

Koga to zanima

18.10.2015 10:34

I alkohol ima veliku ulogu u brakovima i vezama zbog ruznih devojaka zena,popijes koju, ma valja svaka...

ODGOVORITE
Name

ОПЕТ ЈА

18.10.2015 11:30

Рекох да се не понови ''грешка у корацима''!

ODGOVORITE
Name

ПРИЈЕ ОПЕТ ЈА

18.10.2015 11:36

Рекох каже се унајмљују јер власници изнајмљују, а корисници унајмљују.

Name

yobl

18.10.2015 11:39

"Kučke kučke, sve ste iste, svaka vrti dupe oko neke šipke, kada vidiš lovu kučko odma zineš, progutaš sve pa ti naruče i piće. Jedna drugoj, pozajmljujete čizme, da bi bile lepše za neke inovi vikend, bušite pupak, tetovirate pi**e, pitate se stalno koja ima veće s**e" heheh, dobar rep, deca devedesetih, slobo-slobodo i tako to, vačjda će doći neko bolje vreme, da zaboravimo na probleme, u životu da nas krene, čekamo na bolje vreme. I da, " da li bilo nam je bolje, kada bilo nam je gore (!???!)

ODGOVORITE