Ovako Britanci ismevaju Marija nakon poraza od Đokovića...

Zabranimo vanzemaljcu Novaku da igra! Posle najnovije lekcije koju je Novak Đoković očitao Endiju Mareju u polufinalu mastersa u Šangaju, čini se da ni oni najzagriženiji fanovi britanskog tenisera više ne gaje nade da on u dogledno vreme može dostići nivo prvog tenisera sveta.

Tenis 18.10.2015 | 11:40
Ovako Britanci ismevaju Marija nakon poraza od Đokovića...

Novak je sa velikom lakoćom i pobedom od 6:1, 6:3 stigao do plasmana u finale, a Marej je doživeo 11. poraz u 12 poslednjih mečeva sa Đokovićem na tvrdoj podlozi!

Njegovo izdanje izazvalo je interesantne reakcije ljubitelja tenisa na sajtu "Dejli mejla", koji nisu propustili priliku da ukažu na veliku razliku u igri između Novaka i Endija.

"Koliko ja razumem, meni se čini da je na teren umesto Endija izašao njegov brat Džejmi Marej, a da se Endi čuvao za Dejvis kup!", bio je jedan od brojnih duhovitih komentara.

Drugi je imao originalan predlog.

"Ljudi, ovo nije fer. Zabranimo Novaku da igra, Endi jedino tako može biti broj jedan".

I dok su Đokovićevo izdanje ocenjivali kao "svemirsko" i "čarobno", pojedini su ocenili da je imamo priliku da gledamo "najboljeg igrača svih vremena".

"Đoker je najbolji igrač svih vremena u nastajanju, živa legenda, kada je u svom elementu, niko mu ništa ne može. Mislim da će posle ovoga imati apsolutni rekord po broju poena, daleko više od 16.000. On je svetlosnu godinu ispred ostalih. Nekada je bila velika četvorka, sada imamo JEDNOG nezadrživog Đokera", komentar je jednog posetioca sajta, koji se potpisao kao "cowboy 1985".

"Igra mačke i miša", "ponižavajuće", to su samo neki od teremina kojim su komentarisali pobedu Đokovića nad Marejem, pa su čak pravili i poređenje da je "Novak za Mareja ono što je Serena Vilijams za Mariju Šarapovu".

Na kraju, vredi pomenuti i komentar jednog posetioca sajta iz Londona, koji je slikovito objasnio razliku u ovom duelu.

"To je bilo kao imamo mač protiv topa ili pisaću mašinua protiv tač skrin telefona".

Konačno da i Britanci razumeju, Novak je zaista daleko, daleko najbolji.

Komentari / 0

Ostavite komentar