Sijevaju varnice u Realu!

Igrači poručili Benitezu da ne uzima Ančelotija u usta! Španski stručnjak ispalio otrovnu strelicu na račun prethodnika, ali očigledno da Italijan i dalje uživa veliku popularnost u svlačionici!

Fudbal 18.10.2015 | 21:00
Sijevaju varnice u Realu!

Madrid bruji o varnicama u svlačionici Reala i napetosti između Rafe Beniteza sa jedne i velikog broja igrača sa druge strane. Dolazak španskog stručnjaka nije u Realovoj svlačionici dočekan sa oduševljenjem, ali umesto da se situacija popravi i da se pronađe neka hemija, odnos je sve hladniji i lošiji.

Poslednja vest koju je Marka objavila sa vinjetom „poverljivo“ glasi da se svalčionici ozbiljno orkenula protiv Beniteza jer Španac nipodaštava rad Karla Ančelotija i ono što je ekipa uradila kod Italijana za dve godine.

Benitez je iznervirao vođe svlačionice kada je u najavi utakmice sa Atletikom rekao da će biti uspeh sve ispod primljena četiri gola. Jasno aludirajući na Realov debakl u gradskom derbiju prošle sezone kod Ančelotija.

Nije tajna da je Italijan ostavio dubok trag u svlačionici Reala i da su zvezde Kralejvskog kluba bile u sjajnim odnosima sa italijanskim startegom. Uostalom, retko koji trener je dobio od igrača takvu podršku kao Ančeloti kada je napuštao Madrid. Osim toga što je i javno ispalio otrovnu strelicu na račun prethodnika, Benitez na treninzima u Valdebebasu svakodnevno loše govori o Ančelotijevom radu i samim tim igračima staje na žulj nipodaštavajući njihove prethodne rezultate.

Vođe svlačionice su Kristijano Ronaldo i Serhio Ramos kojima je prekipelo i Benitez će ući u ozbiljan problem ako ne promeni pristup i ne nađe zajednički jezik sa prvim zvezdama.

Komentari / 0

Ostavite komentar