Forlan: Ni Ronaldo, ni Suarez – već je najbolji Skols!

Ako ste pomislili da su najbolji igrači sa kojima je Dijego Forlan igrao ili Kristijano Ronaldo ili Luis Suarez, prevarili ste se...

Fudbal 15.10.2015 | 22:40
Forlan: Ni Ronaldo, ni Suarez – već je najbolji Skols!

"Kako je biti najbolji vezista sveta?", svojevremeno su pitali Zinedina Zidana.

"Ne znam, pitajte Pola Skolsa", hladnokrvno je odgovorio jedan od najboljih fudbalera koje je svet fudbala ikada video.

Slično razmišlja i Dijego Forlan... Bivši urugvajski reprezentativac izjavio je danas da je Pol Skols najbolji fudbaler sa kojim je igrao, čak ispred Kristijana Ronalda i Luisa Suareza.

Forlan je dve sezone bio saigrač u Mančester Junajtedu sa Polom Skolsom, ali i to je bilo dovoljno da kaže da je bolji i od Rikelmea, Zanetija, Aguera i mnogih drugih.

"Definitivno je Skols najbolji igrač sa kojim sam delio svlačionicu. Nije bio fizički jak, ali je znao da sa 30 metara postigne gol fantastičnim udarcem. Svi smo bili iznenađeni", rekao je Forlan za radio Foks.

Forlan je 2002. godine došao na Old Traford iz Indepedijentea kao jedan od najtalentovanijih igrača sveta, ali nije uspeo da se izbori za veću ulogu. Najbolje partije pružao je u Španiji pošto je u dresovima Viljareala i madridskog Atletika postigao ukupno 125 golova.

Forlan, trenutno napadač urugvajskog Penjarola, za nacionalnu selekciju odigrao je 112 utakmica i dao 56 golova. Predvodio je Urugvaj do četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, gde je proglašen za najboljeg igrača.

Komentari / 0

Ostavite komentar