Barselona želi da “blindira“ Nejmara!

Brazilac uskoro potpisuje novi ugovor! Lokalni list Sport, tradicionalno veoma blizak Barseloni, objavio je da je Nejmar spreman da produži ugovor sa Blaugranom do leta 2020. godine!

Fudbal 15.10.2015 | 13:20
Barselona želi da “blindira“ Nejmara!

Tokom letnjeg prelaznog roka dosta se pričalo o mogućnosti da Nejmar napusti Barselonu i to na poziv Mančester Junajteda koji je navodno bio spreman da izdvoji džakove novca za najboljeg brazilskog fudbalera.

Stidljivo se pominjala i opcija da Nejmar spakuje kofere i ode u Pari Sen Žermen, ali prema poslednjim informacijama iz redova šampiona Evrope, to se neće desiti.

Lokalni list Sport, tradicionalno veoma blizak Barseloni, objavio je da je Nejmar spreman da produži ugovor sa Blaugranom do leta 2020. godine.

Njegov sadašnji ugovor sa slavnim klubom ističe u junu 2018. godine, a sigurno je da će novi uslovi saradnje doneti Brazilcu i jaču platu, ali još nisu poznati svi detalji.

Brazilac je u ekipu Barselone došao u leto 2013. godine, a do sada je u dresu katalonskog giganta odigrao 100 utakmica i postigao 58 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar