EP: Šaponjić i Jović opet dominiraju!

Omladinci bez primljenog gola obezbedili prolaz u drugi krug kvalifikacija.

Fudbal 10.10.2015 | 22:40
EP: Šaponjić i Jović opet dominiraju!

Omladinci nastavljaju da dominiraju na istoku Evrope, a Ivan Šaponjić i Luka Jović nastavljaju svoju neverovatnu seriju golova.

Srpski "orlići" pobedili su u Estoniji reprezentaciju Jermenije 4:0 (2:0) i tako obezbedili prolazak u naredni krug kvalifikacija, bez obzira na rezultat koji ostvare za tri dana protiv Češke, pošto po dve ekipe prolaze iz svake grupe.

Oni su tako nastavili sjajne igre u Estoniji gde su u prvom kolu slavili 5:0, pa im je gol razlika čak 9:0. I ne samo to...

Rezultati srpskih selekcija u fudbalu u prethodnih pet dana su: 5:0 (Andora), 5:0 (Estonija), 0:4 (Holandija), 2:0 (Albanija), i 4:0 (Jermenija).

Ivan Šaponjić je postigao dva gola u prvom poluvremenu (21. i 44. minut), dok su u nastavku meča pogodili Milan Senić i Luka Jović, kome je to četvrti gol u dve utakmice. Ivan Šaponjić je takođe neverovatan, pošto je postigao samo jedan gol manje.

Srbija je na ovoj utakmici nastupila u sastavu: Nikolić; Mijailović (od 71. Gudelj), Stanković, Zlatković, Šarenac, Senić, Glavčić (od 61. Lutovac), Zličić (od 70. Duronjić), Jovanović, Šaponjić i Jović.

Komentari / 0

Ostavite komentar