Video: "Enfild" drhti! 10 Klopovih najboljih proslava golova, šta li je spremio za Liverpul?!

Koliko li su se samo navijači Liverpula umorili od stisnute pesnice Brendana Rodžersa posle svakog postignutog gola... Međutim, došlo je i njihovih pet minuta! “Enfild” je spreman za novu eru, za Klopova galopiranja do korner zastavica, uletanja na tribine, šutiranja reklama, “ronjenja” po terenu... Podsetimo se kako to radi najharizmatičniji trener na svetu.

Fudbal 11.10.2015 | 15:20
Video: "Enfild" drhti! 10 Klopovih najboljih proslava golova, šta li je spremio za Liverpul?!

Jirgen Klop nikada nije krio svoje emocije. Ni na terenu, ni van njega. Pola zbog svog ponašanja, a pola zbog sjajnih rezultata, prethodnih sedam sezona “Klopo” je važio za simbol Borusije Dortmund. Legendu “Signal Iduna Parka”.

Njegov zaštitni znak, danas je sigurno trk po aut liniji, neretko i po terenu, posle čega sledi nebeski skok i visoko uzdignuta pesnica u vazduhu. Malo trenera tako proslavlja golove, no daleko od toga da je to sve iz njegovog repertoara.

Koliko je samo puta trčao duž celog terena, gubio naočare bacajući se na svoje igrače, “leteo” u prve redove tribina, “ronio” poput Jirgena Klinsmana... Da ne govorimo o načinu na koji je slavio titulu u Bundesligi na ulicama Dortmunda.

Pravi navijači, oni strastveni, oni kojima je voljeni klub sve na svetu, teško da trenutno mogu poželeti bolju opciju od Klopa. Na “Enfildu” to odavno ne kriju, šta više, sigurni su da je njegova harizma upravo ono što već godinama nedostaje “crvenima” kako bi se konačno domogli trofeja Premijer lige.

Ali dok Klop ne debituje uživajte u 10 najemotivnih reakcija posle golova njegovih bivših ekipa, Borusije i Majnca.

Komentari / 0

Ostavite komentar