Udovički ponudila ostavku, Vučić odbio

Potpredsednica Vlade Srbijei ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički ponudila je ostavku premijeru Aleksandru Vučiću, koju on nije prihvatio, prenela je u utorak TV N1.

Srbija 07.10.2015 | 10:10
Udovički ponudila ostavku, Vučić odbio

Premijer Srbije, kako saznaje ta televizija, nije prihvatio njenu ostavku, ali nije želeo ni da otkrije o čemu su razgovarali u, kako je rekao, četiri oka.

Vučić je ranije um utorak rekao da je razgovarao sa Udovički i dodao da ne želi da prepričava razgovore, ali je poručio da će neko morati da odgovara zbog te afere.

Takođe, ministarka Udovički obratila se javnosti i u saopštenju dostavljenom Tanjugu rekla da je razgovarala sa premijerom, kao i da joj je taj razgovor, kao i onaj na sednici Vlade, pomogao da razume stav kolega.

Prvi put od kada je u javnosti plasirana afera sa Vetroprakovima, prisluškivanjima i optužbama za korupciju, izjavu za TV N1 dala je i ministarkina sestra Lidija Udovicki.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

muka

07.10.2015 08:27

Ovdje u Republici Srbskoj niko ne daje ostavke niti bi je neko prihvatio, jer su svi još privrženi velikom vođi Baji.

ODGOVORITE
Name

Ранко75

08.10.2015 13:03

Овај Вучић стварно није нормалан или је мазохиста отворено му раде о глави ова Кори Удовички као и она Зорана Михајловић а он то ђ...е држи у Влади. Па нека ти их али немој кукати када те макну ниси добар него си глупи мазохиста лажов

ODGOVORITE