Da li je moguće da je Atletiko ''promašio'' sa njim?!

Džekson Martinez na žestokom udaru posle samo jednog datog gola na osam utakmica!

Fudbal 02.10.2015 | 18:00
Da li je moguće da je Atletiko ''promašio'' sa njim?!

Fernando Tores, Serhio Aguero, Radamel Falkao, Dijego Kosta, pa i Antoan Grizman... Ko god da je oblačio crveno-beli dres Atletika tresao je mreže kao pomahnitao. Jorgandžije su širom Evrope postale čuvene po tome što umeju da nanjuše golgetera. Napadač koji potpiše na Visente Kalderonu? Taj mora da je dobar! Ali Džekson Martinez nikako da se raspuca. U porazu od Benfike, prvom Atletikovom na domaćem terenu u Ligi šampiona otkako je Dijego Simeone preuzeo brigu o timu, sedmi put na osam utakmica za Madriđane udarna igla je zatajila.

"Frustrirajuće", priznaje Martinez posle meča.

"Osećam podršku saigrača, navijača, stručnog štaba, trudim se da im se golovima zahvalim zbog svega toga... I ništa", požalio se Kolumbijac.

Čolo Simeone međutim i dalje ima ogromno poverenje u Martinezove sposobnosti. Uostalom pre samo dva meseca ga je platio 35.000.000 evra. Kad se potroši toliko para nema mesta predomišljanju.

"Sve je to normalno. Stigao je ovde skoro, nikada pre nije igrao u Španiji. Ljudima treba vreme da se naviknu. I Džekson će se navići. Dobijali smo golove od Falkaa, Vilje, Adrijana, Fernanda Toresa, dobijaćemo i od Džeksona", ubeđen je Simeone.

Bilo bi samo dobro da golovi krenu što pre. Već u nedelju na Visente Kalderon stiže ljuti gradski rival - Real.

Komentari / 0

Ostavite komentar