"Srbija dobila diplomatsku borbu"

inistar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović rekao je da je na srpsko-hrvatskoj granici nešto posle 17 časova ponovo uspostavljen saobraćaj bez ograničenja iz pravca Republike Srbije ka Republici Hrvatskoj.

Srbija 25.09.2015 | 21:45
"Srbija dobila diplomatsku borbu"

"Ovo je dobar znak. Sada naši građani mogu bez ograničenja i bez ikakvih smetnji da putuju u Hrvatsku. Pokazalo se da je Vlada Republike Srbije bila u pravu i da je ostvarila jednu veliku pobedu za našu zemlju i naš narod", rekao je Stefanović, navodi se u saopštenju MUP-a.

Ministar policije je istakao da je Srbija dobila diplomatsku borbu u kojoj se pokazalo da su bili prekršeni Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju i brojni drugi sporazumi.

"Očekujem da će se na današnjoj sednici Vlade Srbije, u 21 sat, raspravljati i o tački dnevnog reda koja će predvideti ukidanje mera koja je Republika Srbija uvela kao odgovor na ekonomsku agresiju Hrvtaske", najavio je Stefanović.

Ministar je dodao i da je ovo pokazatelj da je Republika Srbija na ozbiljan i odgovoran način vodila svoju politiku i da će u budućnosti uvek moći da odbrani svoje nacionalne interese i budućnost svoje zemlje.

Izvor: RTS

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

SRBIN REPUBLIKE NEZAVSNE SRPSKE.

25.09.2015 21:17

Najnovija Vest Pao Milanovicev Orao Srusilaga Strela Iz Brisela,

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

25.09.2015 21:39

I ovaj se počeo samohvaliti kao i Vučić. Idu li uskoro izbori? Oni vanredni?

ODGOVORITE
Name

Brvo!

25.09.2015 22:51

Bilo kako bilo 2:0 za Srbiju. Zivjela Srbija i srpski narod, samo slozno i pravedno! Nemoramo druge da mrzimo, ali imamo pravo na svoj ponos

Name

Zero

25.09.2015 22:36

Auu,pobjedili,ovo ce uci u skolske udzbenike,da se pamti.

ODGOVORITE