Čović: Tončev mi je uvijek bio simpatičan!

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da mu je krivo što je Ivica Tončev odustao od kandidature za predsednika fudbalskog kluba.

Fudbal 20.09.2015 | 21:20
Čović: Tončev mi je uvijek bio simpatičan!

Čović je takođe Tončevu poručio da bi trebalo da razmisli zašto nema podršku navijača, pošto je prethodno rekao da je predsednik košarkaškog kluba u sprezi sa njima.

“Nije me iznenadila pisana izjava Ivice Tončeva, a i pored toga uvek mi je bio simpatičan zbog čega mi je žao što se uključio u prljavu kampanju protiv mene."

"Verovatno je Tončev mislio da je kršenje Statuta enormno kolektivno učlanjenje po spisku koji smo imali prilike da vidimo putem transparenata na poslednjem derbiju. Ako je na to mislio, saglasan sam sa njim”, rekao je Čović.

Čović je dodao da je na poslednjoj sednici Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda glasao da se ne ograničava birački spisak, uprkos tome što je on uvećan za 1.503 člana u poslednjih mesec dana.

“Ako sam, kako kaže Tončev, u sprezi sa navijačima zato što sam imao rezultate u košarkaškom klubu, onda je to jedno.Međutim, ako misli da sam u sprezi sa navijačima zato što on nema njihovu podršku za rad u fudbalskom klubu, očigledno zbog svog dosadašnjeg angažovanja, onda je to tema za razmišljanje samog Tončeva, a ne mene”, naveo je Čović.

Čović je izjavio da još nije odlučio da li će se kandidovati za predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda, ali i da mu je žao što Tončev to neće uraditi.

“Očekivao sam da će Ivica Tončev da se kandiduje i, ukoliko se odlučim da se kandidujem, biće mi žao što je drug ‘Batko’ pobegao sa megdana”, zaključio je Čović.

Komentari / 0

Ostavite komentar