Teško povrijeđeno jedno lice u eksploziji

Od eksplozije koja se danas dogodila u sarajevskom naselju Grbavica teško je povrijeđena jedna osoba koja je prevezena u bolnicu Koševo Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo.

Bosna i Hercegovina 19.09.2015 | 21:38
Teško povrijeđeno jedno lice u eksploziji

Zgrada je evakuisana odmah nakon eksplozije, a više osoba je zatražilo ljekarsku pomoć zbog udisanja dima. Ekipe Hitne pomoći su na terenu i pružaju pomoć.

Portparol Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo Azra Dedajić rekla je da je u 15.50 časova primljen pacijent čiji su inicijali S.A. /33/ koji je zadobio opekotine opasne po život.

"Zahvaćeno je 30 odsto tijela i biće smješten na Klinici za anesteziju i reanimaciju", izjavila je ona za portal "Kliks".

Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić rekao je da je u 15.20 časova Operativni centar ovog MUP-a obaviješten da je u Ulici Hasana Brkića na petom spratu zgrade došlo do eksplozije, a onda i do požara.

"Na mjesto nesreće upućene su policijske patrole, vatrogasne ekipe, ekipe hitne pomoći i `Sarajevogasa`. Evakuisani su stanari, zatvoreni su dovodi gasa i pristupilo se gašenju požara. Prema dosadašnjim informacijama, jedna osoba je povrijeđena", rekao je Nefić.

Sudski vještaci će utvrditi uzrok požara.

Komentari / 0

Ostavite komentar