Prljava kampanja političke mafije

Srpska demokratska stranka najoštrije osuđuje gnusne laži o navodnoj istrazi za ratne zločine protiv šefa poslaničkog Kluba SDS-a u Parlamentarnoj skupštini  Aleksandre Pandurević koje su prenijeli pojedini portali.

Republika Srpska 18.09.2015 | 14:15
Prljava kampanja političke mafije

"Cilj ove prljave kampanje je diskreditacija svega što govori i za šta se zalaže Aleksandra Pandurević, ali i pokušaj rušenja Savjeta ministara. Njeni kreatori su nam poznati kao politička mafija koja je poslednjih godina iza sebe ostavila krupne afere o kojima govori Srpska demokratska stranka i Aleksandra Pandurević", navodi se u saopštenju.

U saopštenju SDS-a dalje stoji: "Onima koji nas pokušavaju raznim pritiscima, etiketiranjima od ''izdajnika'' do ''zločinaca'' zastrašiti da stanemo u obračunu sa kriminalom i korupcijom, poručujemo da nas ne mogu uplašiti i zaustaviti."

Srpska demokratska stranka podržava sve one koji su odolili pritiscima i prijetnjama i koji su odlučno odbili  pokušaje podmićivanja kako ne bi govorili o korupcijskim aferama.

Zbog svoje principijelnosti  SDS  je izložen prljavoj kampanji onih koji nisu uspjeli da budu dio Savjeta ministara i tako sakriju kriminalne tragove koje su ostavili iza sebe.

"Bez obzira što su  naši predstavnici izloženi napadima i pozivima na linč sa više strana Srpska demokratska stranka neće odustati od bitke za pravnu državu i namjere da oni koji su krali budžetska sredstva što prije spakuju četkice za zube i odu u zatvor" navedeno je u saopštenju SDS-a.

Informativna služba SDS

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

belaj

18.09.2015 12:27

SDSu kada ćemo dočekati to pakovanje četkica za zube i zatvor, oni koji su nas ojadili i stvorili klimu da se gladuje u desetogodišnjoj vladavini.

ODGOVORITE
Name

SDS

18.09.2015 12:37

Ako Bog da ubrzo...samo da imenujemo direktora SIPE.

Name

pujdo

18.09.2015 13:29

Gladuju neradnici i oni koji misle da ce promjenom vlasti moći na lak nacin živjeti. Ako ne radis nema nista, svaka politika je ista.

Name

blatt

18.09.2015 12:53

Stvarno je velika sramota dizati hajku protiv onakve gospodje i lepotice.Još ako to dolazi sa "naše" strane onda je to dno dna.

ODGOVORITE
Name

Đorđe S.

18.09.2015 14:23

Fizički je nemoguće da je uvažena gospođica Pandurevićeva izvršila krivično djelo ratnog zločina protiv civilnog stanovništva kada je u ratu bila u logoru sa svojom majkom. Sram vas bilo ko god da je plasirao tu gnusnu laž.

ODGOVORITE
Name

Зна се

18.09.2015 14:31

Чије је то масло зна се и ко се највише боји. Ништа му није свето само паре и паре.Она је светица и борац а то њему смета,и не либи се да употријеби најцрње лажи да себе и своје тајкуне сачува. Никад горе власти није било,никад оволике крађе народних пара.Наметнуће нам и рат само да сачувају своје богатство.Зато народе отвори очи и уши и недај се преварити.

ODGOVORITE
Name

re Zna se

18.09.2015 15:10

U cemu je razlika izmedju politicara i pogrebnika? - Pogrebnici pokopaju mrtve a politicari zive ljude. Tako je i kod nas isto zive ce nas pocet sahranjivat sa svojim lopovlucima i lazima. Nego im je sreca sto se kod nas nestampaju postanske marke sa Dodikovim likom? - Ne bi znali ljudi sa koje strane da pljunu. ........................

Name

ss

18.09.2015 14:35

E moj nesretni narode samo se vi zamajavajte i prepucavajte to i jeste cilj ove nase politicke bratije,evo godina dana prodje,a vi i dalje samo pricate,uhapsite vise nekoga makar i obicnog kokosara da narod vidi da i to znate.

ODGOVORITE
Name

Nik

18.09.2015 14:39

Navikli smo na notorne laži medija. Logično je da postoje napadi na A Pandurević jer misli svojom glavom i iznosi kritičko mišljenje. Poznato je to svima nama koji nismo dio SNSD stada.Svi mi trpimo i doživljavamo razna šikaniranja u svojim sredinama od stranačkih dušebrižnika koji su se uhljebili ali ne idu na posao, drugi za njih rade, a oni njuškaju i prisluškuju ko je za njih a ko protiv. Aleksandri se divim na tome što ima svoj stav i što ga slobodno iznosi.

ODGOVORITE
Name

SALEEEEEEEE

18.09.2015 14:40

SALE NE DAJ SE.

ODGOVORITE
Name

pop

18.09.2015 14:52

Pa niko iz SNSD nije ratovao pa i nemogu biti osumnjiceni za ratnai zlocin.oni su grupa dezertera i ratni profitera.Ronhil klan

ODGOVORITE
Name

OGI PRIJEDOR

18.09.2015 15:11

Dns-ovci u PRIJEDORU LIKUJU,PRIČA IM JE DA SU SVI IZ SAVEZA ZA PROMJENE ZLOČINCI PA ČAK I DJECA.

ODGOVORITE