Ubijen vođa navijača Crvene Zvezde

Aleksandar Roganović (1994), u koga je pucano prošle noći u Veterniku, preminuo je rano jutros, saznaje novosadski portal 021. Policija ga je ranije imenovala kao jednog od vođa navijačke grupe Crvene zvezde sa Novog naselja, iako njegovi prijatelji kažu je od malena bio navijač Partizana.

Srbija 18.09.2015 | 11:28
Ubijen vođa navijača Crvene Zvezde

U klasičnoj sačekuši u ulici Nova 101 kod broja 27 u Veterniku, za sada nepoznati napadač sačekao je 21-godišnjeg Roganovića koji se vraćao kući sa Novog naselja i u njega ispalio nekoliko hitaca iz pištolja, saznaje portal 021.

Dosadašnja istraga policije pokazuje da je Aleksandar Roganović najverovatnije poznavao napadača i da je pokušao da pobegne kada ga je ugledao.

U policiji navode da se intenzivno traga za počiniocima, a ne isključuje se mogućnost da se radi o novom obračunu kriminalnih krugova koji okupljaju navijače u Novom Sadu, jer je ubijeni mladić od ranije poznat policiji.

Roganović je privođen zbog više krivičnih dela i ima desetak krivičnih prijava, ali se nalazio na slobodi.

Između ostalog, hapšen je u spektakularnoj akciji u centru grada kod Uspenske crkvu februaru, a tada je kod njega pronađen pištolj. Doveden je i u vezu sa pucnjavom u Turgenjevoj koja se desila nekoliko dana pre hapšenja.

Policija ga je ranije imenovala kao jednog od vođa navijačke grupe Crvene zvezde sa Novog naselja, iako njegovi prijatelji pričaju za 021 da je od malena bio navijač Partizana.

Prema rečima Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, lekarska ekipa je intervenisala oko 1.30 zbog teških povreda glave. Mladić je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, gde je jutros preminuo.

Izvor: RTS/ 021.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar